reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa... to dla mnie bardzo ważne...
Ja zdaje sobie sprawę z tego ze jest ciężko bo każdy negatywny komentarz boli ... ale najlepiej starać się nie myśleć o tym a skupić się na sobie i fasolce by rozwijała się zdrowo [emoji6][emoji8]
znadziejami
Bardzo mi przykro, trzymaj sięWitajcie Kochane Babeczki. Nie zaglądałam tutaj kilka dni bo jakoś miałam dużo zajeć,złe przeczucia i nie mogłam sobie że schizami poradzić... nasz maluszek przestał się rozwijać kilka tygodni temu... dziś się dowiedzieliśmy... wczoraj pojawiło się takie beżowo- brązowe podplamianie. Dziś pojechaliśmy do szpitala i taka niespodzianka nas czekała, w piątek mieliśmy mieć prenatalne, jutro byłoby 12 tc... nie mam sił, serce mi pęka..
Dziękuję za wsparcie..Bardzo mi przykro, trzymaj się
mambzika
Zaciekawiona BB
Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam
Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam
Cześć Sylwia, ja jestem tu całkiem nowa, ale znam Twój ból, też straciłam męża 6 lat temu, myślałam, że świat się załamał... a w maju będę zdmuchać z tortu 48 świeczek i będę miała ładny brzuszek, bo teraz jestem w 7 tc... Nie poddawaj się, życzę wszystkiego co najlepsze, byś mogła się jeszcze cieszyć z macierzyństwa i dać partnerowi i sobie najlepszy prezent jaki można sobie wymarzyć..
Witaj jestem Maja mam skonczone 42 I sie staramy bardziej strachowo bo nigdy nie wiadomo co nastepny dzien przyniesie.Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam
mambzika
Zaciekawiona BB
Hejka Kochane Bozena47 co napisać super cieszę sie razem z Tobą bo to piekne uczucie ukladac sobie źycie na nowo pomimo wczesniejszych burz i znaleźć wartosciowa osobe u swego boku i do tego oczekiwac malenstwo bede tyfowac aby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi oczekiwaniami....
Majka wszyscy mamy takie obawy uwazam ze w tym wieku jestesmy bardziej odpowiedzialni i z Tego to wynika...Maju i dziewczyny zapoznam sie z Wami i w wolnej chwili poczytam
Nie robilam badań na rezerwe jajnikowa FSH itd a dlatego iz zrobiłam je przed pierwsza ciaźą wyszly tragicznie a po 2 msc zaszlam w ciaźe ktora przebiegla ksiażkowo...w trakcie wizyty u ginekologa dojrzewalo jajeczko dominujace ale czy wartosciowe sa te moje owulki to sie okarze
Milego dnia dziwczyny☺
Majka wszyscy mamy takie obawy uwazam ze w tym wieku jestesmy bardziej odpowiedzialni i z Tego to wynika...Maju i dziewczyny zapoznam sie z Wami i w wolnej chwili poczytam
Nie robilam badań na rezerwe jajnikowa FSH itd a dlatego iz zrobiłam je przed pierwsza ciaźą wyszly tragicznie a po 2 msc zaszlam w ciaźe ktora przebiegla ksiażkowo...w trakcie wizyty u ginekologa dojrzewalo jajeczko dominujace ale czy wartosciowe sa te moje owulki to sie okarze
Milego dnia dziwczyny☺
Lilly40
Witaj Sylwia fajnie ze się odezwałas .... rozgośc się u nas zapraszamy ... ja tez staraczka początkująca .... w październiku 44 lata [emoji6]
reklama
Hej Sylwia miło że z nami jesteś...Ja jestem Ania 43 lata ciężarówka 15 tydz ,życze powodzenia w staraniachSerdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam
Podziel się: