reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
1517341668-6e4e0c0851b255bd-aaaaaa.jpeg

Taaaaaadam taaaaaadam taaaaadam ...... Czaderskie co ?????
hi hi hi boska niespodzianka w kinderce oby Tobie się udało Lilly to nie jest takie proste naprawdę więc nie możesz dac sobie spokoju jeśli do marca nic nie wyjdzie a jeśli pragniesz tego dziecka wiem coś o tym ja już dużo przeszłam .Jak Ci już pisałam dwa lata staraliśmy się o pierwszego synka a potem nie spodzianka drugi synek równe dwa lata różnicy i gdybym nie poronila tego trzeciego tez mniej-więcej było by lipiec sierpień moi chłopcy oboje z lipca i partner rowniez lipcowy Więc jeszcze raz proszę nie rezygnuj tak szybko

hi hi hi boska niespodzianka w kinderce oby Tobie się udało Lilly to nie jest takie proste naprawdę więc nie możesz dac sobie spokoju jeśli do marca nic nie wyjdzie a jeśli pragniesz tego dziecka wiem coś o tym ja już dużo przeszłam .Jak Ci już pisałam dwa lata staraliśmy się o pierwszego synka a potem nie spodzianka drugi synek równe dwa lata różnicy i gdybym nie poronila tego trzeciego tez mniej-więcej było by lipiec sierpień moi chłopcy oboje z lipca i partner rowniez lipcowy Więc jeszcze raz proszę nie rezygnuj tak szybko

Ok Ok mogę jedno obiecać przemysle jak dam radę psychicznie po każdej @ się pozbierać będę próbować .... a dość o mnie ... kiedy idziesz do lekarza by sprawdzić gdzie się zgubił Twój @ ??

Witajcie Kochane Babeczki. Nie zaglądałam tutaj kilka dni bo jakoś miałam dużo zajeć,złe przeczucia i nie mogłam sobie że schizami poradzić... nasz maluszek przestał się rozwijać kilka tygodni temu... dziś się dowiedzieliśmy... wczoraj pojawiło się takie beżowo- brązowe podplamianie. Dziś pojechaliśmy do szpitala i taka niespodzianka nas czekała, w piątek mieliśmy mieć prenatalne, jutro byłoby 12 tc... nie mam sił, serce mi pęka..
Bardzo mi przykro.

Ok Ok mogę jedno obiecać przemysle jak dam radę psychicznie po każdej @ się pozbierać będę próbować .... a dość o mnie ... kiedy idziesz do lekarza by sprawdzić gdzie się zgubił Twój @ ??
Lilly a Ty kiedy masz @ dostac

reklama
Do góry