[/QUOTE]Hej Brumba, dopiero nadrabiam zaległości w czytaniu, strasznie mi przykro... nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz[emoji22] [emoji25] wiem, że żadne słowa nie będą dla Ciebie pocieszeniem ale trzymaj się!
Dziękuję Kochana. Ból jest ogromny i te znaki zapytania przed oczami... dlaczego-to trzecia strata w ciągu około 1.5 roku.
Dobrze że jesteście i mogę zająć się waszymi sprawami- kibicować, wspierać
reklama
Lilly o ile wiem nie starasz. się zbyt długo więc nie poddawaj się to nie jest tak szybko jakby się chciało uwierzNie wiem co Ci doradzić nie mam pojęcia [emoji19].... ja raczej odpuszczę w marcu ... tak jak pisałam do marca a później wracam do spiralki ... to jest ponad moje siły [emoji6]
Lilly drogą ja już też napisałam powtórzyłam test i też jedną kreska ale jak już napisałam bardzo się bałam ale jakoś mi żal teraz nie wiem czemu Ciaza i narodziny dziecka to piękny czas ja nie żałuję że po16 latach urodziłam dwoje maluszków i uwierz żebym miała warunki to chciała bym jeszcze jedno i czekała bym razem z wami no ale za małe mieszkanko niestety pozdrawiam i jeszcze raz nie poddawaj sięHej Krecik gdzie jesteś ???.... wszystko Ok????.... muszę Ci powiedzieć ze moja koleżanka tez nie ma jeszcze @ spóźnia już jej się drugi tydz i dzisiaj rano powtórzyła test i co ??? Klapa jedna krecha [emoji848][emoji848][emoji6]
Lilly40
Fanka BB :)
Lilly drogą ja już też napisałam powtórzyłam test i też jedną kreska ale jak już napisałam bardzo się bałam ale jakoś mi żal teraz nie wiem czemu Ciaza i narodziny dziecka to piękny czas ja nie żałuję że po16 latach urodziłam dwoje maluszków i uwierz żebym miała warunki to chciała bym jeszcze jedno i czekała bym razem z wami no ale za małe mieszkanko niestety pozdrawiam i jeszcze raz nie poddawaj się
Dziękuje kochana .... pozdrawiam cieplutko
annauelle
Fanka BB :)
Ojjj tak i kurcze pomimo tego ze wczoraj wieczorem rozbujała mi sie @ to jakos gdyby nie to forum...oj byloby ciezko i chyba dałabym sobie juz luz z ciaza...Wiecie Dziewczynki jak tak czytam te wiadomości czasem radosne czasem smutne ale mimo wszystko tak cudownie się wspieracie jedną druga pociesza to jest naprawdę mega
Trzymam równiez kciukasy za Chrzaszczyka....Kochana daj znac jak juz bedzie po
annauelle troszkę jeszcze mi się myślicie ile czasu się starasz i ile masz lat pozdrawiamOjjj tak i kurcze pomimo tego ze wczoraj wieczorem rozbujała mi sie @ to jakos gdyby nie to forum...oj byloby ciezko i chyba dałabym sobie juz luz z ciaza...
Trzymam równiez kciukasy za Chrzaszczyka....Kochana daj znac jak juz bedzie po
reklama
Właśnie przyłączam się wiosną Swiat budzi się do życia więc wy dziewczynki miejcie nowe chęci i nie poddawajcie sięoj dziewczyny ,trzymac forme i do dziela ,zaraz wiosna i slonca wiecej bedzie ,w koncu na pewno sie uda [emoji8].
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: