reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
To tak jak ja ja w sierpniu kończę 43 i też ma troje córka 21 i dwóch synów dwa i cztery lata .Ja się nie staram ślę nie zabezpieczamy się mój partner wiem że chciałby jeszcze córeczkę bo córka z pierwszego związku ale mam małe mieszkanie W tamtym roku w styczniu poronilam tez nie planowane ale gdy szłam za zabieg to płakałam bo dziecię to skarb ...I wydaje mi się że coś zaczyna mi się już dziać z @ bo skoro nie mam dwa tygodnie ?

Co wy dziewczyny tak cicho ? Mam pytanie może któraś z Was tak miala jak ja? nie mam dwa tygodnie @testy ciążowe negatywne

No kochana ja Ci nie pomogę ... nie miałam ale moja koleżanka ma tak samo jak Ty ... okresu i drugiej kreski brak ...i jest młodsza od nas trzydzieści pare ma [emoji6]

reklama
Lilly a Ty chyba troszkę zły dzień masz? takie mam wrazenie skoro napisałaś o zaprzestaniu staram o dzidziusia co się stało?

No tak troszkę kiepski był ... byłam dzisiaj na pogrzebie ... dobrej znajomej 24 letnia córka zmarła .... i wogole jakiś taki ze bez siekiery nie podchodź .... ale już jest lepiej kochana co nie znaczy ze do marca mam czas Hahahah... ZOBACZYMY

Do góry