Nie ja mam mieć gdzieś sobota-niedziela przy cyklach 26_-dniowych Ale też już mi ostatnio wyskoczyly 24-dnioweAle nie masz jeszcze @?.... ja gdzieś za dwa tyg jeszcze chyba ze znów dostanę wcześniej [emoji19]... u mnie deszcz niestety hehe
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Nie ja mam mieć gdzieś sobota-niedziela przy cyklach 26_-dniowych Ale też już mi ostatnio wyskoczyly 24-dniowe
Oby nie przyszło to cholerstwo [emoji16][emoji6][emoji1307]
Hej dziewczynki wczoraj nie miałam czasu by tutaj wejść nie zalamujcie się o uwierzcie w siebie ja mam 43 lata dwoje maluchów a trzecie poronilam Więc na pewno macie szansę wszystkie .Ja jestem troszkę w innej sytuacji niz wy bo jednak bardzo czekam na @ a tu dalej nic .Bozenka ma racje ze to piękne uczucie jest ja przechodziłem to sama będąc w ciazy z ta dwójka ale teraz jestem podlamana. BOZENKO mój partner tez jest młodszy dużo uważam że on no by chciał jeszcze dziewczynkę ale nie mamy NATO warunków mieszkaniowych .Kochane nie zalamujcie się o czekajcie na efekty pozdrawiam ciepło.
Hej piecze ja jestem tu od niedawna mam 43 i 12 dni okres mi się spóźnia ale mam dwoje maluchów dwa i cztery latka i też bardzo się boję testu jeszcze nie robiłam trzymaj się jakoś będzie dobrze pozdrawiamWitam wszystkich
Mam 41 lat i jestem w 8 tc.Z jednej strony bardzo sie cieszę ale jednoczesnie jestem przerazona fala krytyki jaka na mnie spadnie.
Czy ktos jest w podobnym wieku i jak otoczenie przyjęło "nowinę"?
Lilly40
Witam wszystkich
Mam 41 lat i jestem w 8 tc.Z jednej strony bardzo sie cieszę ale jednoczesnie jestem przerazona fala krytyki jaka na mnie spadnie.
Czy ktos jest w podobnym wieku i jak otoczenie przyjęło "nowinę"?
Witaj pincze ... ja w tym roku będę miała 44 [emoji19]i dopiero się staramy ... a co do krytyki napewno to nieuniknione ... ludziska gadają i będą gadac ... jak masz stałego partnera olej to i zajmij się ciążą to w tym momencie jest najważniejsze a nie te chlapiące jęzory ... głowa do góry nie jedna chciałaby być na Twoim miejscu
Dzieki za slowa otuchy. Ja za tydzien mam pierwsze usg- czekam jak na szpilkach czy wszystko ok i jak juz bedzie dokladny pomiar to przede mna badania prenatalne ...Hej piecze ja jestem tu od niedawna mam 43 i 12 dni okres mi się spóźnia ale mam dwoje maluchów dwa i cztery latka i też bardzo się boję testu jeszcze nie robiłam trzymaj się jakoś będzie dobrze pozdrawiam
WitamWitaj pincze ... ja w tym roku będę miała 44 [emoji19]i dopiero się staramy ... a co do krytyki napewno to nieuniknione ... ludziska gadają i będą gadac ... jak masz stałego partnera olej to i zajmij się ciążą to w tym momencie jest najważniejsze a nie te chlapiące jęzory ... głowa do góry nie jedna chciałaby być na Twoim miejscu
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.
reklama
Lilly40
Witam
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.
Ludzie piszą tak albo z zazdrości albo z podłości .... pamiętaj ze dzidzia jest teraz najważniejsza .. ja mam dwóch synów 24 i 22 ... i wiesz jak mi się uda to będę miała w nosie to co klepią inni ... ja nie wchodzę z buciorami w czyjeś życie i zdała trzymam się od tych co to tacy są ... pamiętaj tez pogadają i przestaną ... głowa do góry cycki do przodu i nie martw się co mówią inni ... [emoji16][emoji6]
Podziel się: