reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej dziewczynki wczoraj nie miałam czasu by tutaj wejść nie zalamujcie się o uwierzcie w siebie ja mam 43 lata dwoje maluchów a trzecie poronilam Więc na pewno macie szansę wszystkie .Ja jestem troszkę w innej sytuacji niz wy bo jednak bardzo czekam na @ a tu dalej nic .Bozenka ma racje ze to piękne uczucie jest ja przechodziłem to sama będąc w ciazy z ta dwójka ale teraz jestem podlamana. BOZENKO mój partner tez jest młodszy dużo uważam że on no by chciał jeszcze dziewczynkę ale nie mamy NATO warunków mieszkaniowych .Kochane nie zalamujcie się o czekajcie na efekty pozdrawiam ciepło.

Witam wszystkich
Mam 41 lat i jestem w 8 tc.Z jednej strony bardzo sie cieszę ale jednoczesnie jestem przerazona fala krytyki jaka na mnie spadnie.
Czy ktos jest w podobnym wieku i jak otoczenie przyjęło "nowinę"?
Hej piecze ja jestem tu od niedawna mam 43 i 12 dni okres mi się spóźnia ale mam dwoje maluchów dwa i cztery latka i też bardzo się boję testu jeszcze nie robiłam trzymaj się jakoś będzie dobrze pozdrawiam

Witam wszystkich
Mam 41 lat i jestem w 8 tc.Z jednej strony bardzo sie cieszę ale jednoczesnie jestem przerazona fala krytyki jaka na mnie spadnie.
Czy ktos jest w podobnym wieku i jak otoczenie przyjęło "nowinę"?

Witaj pincze ... ja w tym roku będę miała 44 [emoji19]i dopiero się staramy ... a co do krytyki napewno to nieuniknione ... ludziska gadają i będą gadac ... jak masz stałego partnera olej to i zajmij się ciążą to w tym momencie jest najważniejsze a nie te chlapiące jęzory ... głowa do góry nie jedna chciałaby być na Twoim miejscu

Hej piecze ja jestem tu od niedawna mam 43 i 12 dni okres mi się spóźnia ale mam dwoje maluchów dwa i cztery latka i też bardzo się boję testu jeszcze nie robiłam trzymaj się jakoś będzie dobrze pozdrawiam
Dzieki za slowa otuchy. Ja za tydzien mam pierwsze usg- czekam jak na szpilkach czy wszystko ok i jak juz bedzie dokladny pomiar to przede mna badania prenatalne ...

Witaj pincze ... ja w tym roku będę miała 44 [emoji19]i dopiero się staramy ... a co do krytyki napewno to nieuniknione ... ludziska gadają i będą gadac ... jak masz stałego partnera olej to i zajmij się ciążą to w tym momencie jest najważniejsze a nie te chlapiące jęzory ... głowa do góry nie jedna chciałaby być na Twoim miejscu
Witam
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.

reklama
Witam
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.

Ludzie piszą tak albo z zazdrości albo z podłości .... pamiętaj ze dzidzia jest teraz najważniejsza .. ja mam dwóch synów 24 i 22 ... i wiesz jak mi się uda to będę miała w nosie to co klepią inni ... ja nie wchodzę z buciorami w czyjeś życie i zdała trzymam się od tych co to tacy są ... pamiętaj tez pogadają i przestaną ... głowa do góry cycki do przodu i nie martw się co mówią inni ... [emoji16][emoji6]

Do góry