Jeśli okaże się że naprawdę jestem w ciazy to sąsiedzi i znajomi powiedzą że na łeb upadlam córka dorosła i troje maluchów nie spotkałem się nigdy z kobietami po 40.i trojgiem maluchow jedno owszem ale troje?Ojjjj krecik to tak nie do końca ... bo czasem tez mam ochote skopać komuś dupsko jak pakuje się z buciorami w moje życie ... czasem lepiej być mądrzejsza i nie zwracać na nich uwagi
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Jeśli okaże się że naprawdę jestem w ciazy to sąsiedzi i znajomi powiedzą że na łeb upadlam córka dorosła i troje maluchów nie spotkałem się nigdy z kobietami po 40.i trojgiem maluchow jedno owszem ale troje?
Od przybytku głowa nie boli [emoji6].... chociaż czasem pewnie będzie bolec ... ciesz się szczęściem a nie narzekaj i nie przejmuj się innymi w tej kwesti nie jesteś w stanie niczego zmienić ... widocznie tak miało być ... nie zamartwiaj się innymi
Lilly40
U mnie bez zmian choć mam wrażenie że okres dostane normalnie... Przeczucie
Maggy czekamy czekamy i odganiamy @ niech se idzie w P....u [emoji16]
Dziękuję Lili jutro zrobię test i się okażeOd przybytku głowa nie boli [emoji6].... chociaż czasem pewnie będzie bolec ... ciesz się szczęściem a nie narzekaj i nie przejmuj się innymi w tej kwesti nie jesteś w stanie niczego zmienić ... widocznie tak miało być ... nie zamartwiaj się innymi
Lilly40
Dziękuję Lili jutro zrobię test i się okaże
Czekamy ... musisz nam napisać co Ci wykazał [emoji1307][emoji6]
Napisze na pewno raz miala tak ze w jednym miesiącu nie miałam @ ale to było w marcu zaraz po poronieniu i zabiegu z reguły @ mam co 27 28 dni do 30 nie mam zupełnie regularnychCzekamy ... musisz nam napisać co Ci wykazał [emoji1307][emoji6]
Meggy nie znam Was tutaj za bardzo Ty też podejrzewasz ciaze ? PozdrawiamJutro mam na 11 do pracy to może bete zrobie. Może mi się uda podjechać. Będę miała z głowy nerwy
Maggy39
Liczę na niąMeggy nie znam Was tutaj za bardzo Ty też podejrzewasz ciaze ? Pozdrawiam
reklama
Podziel się: