reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ojjjj krecik to tak nie do końca ... bo czasem tez mam ochote skopać komuś dupsko jak pakuje się z buciorami w moje życie ... czasem lepiej być mądrzejsza i nie zwracać na nich uwagi
Jeśli okaże się że naprawdę jestem w ciazy to sąsiedzi i znajomi powiedzą że na łeb upadlam córka dorosła i troje maluchów nie spotkałem się nigdy z kobietami po 40.i trojgiem maluchow jedno owszem ale troje?

reklama
Jeśli okaże się że naprawdę jestem w ciazy to sąsiedzi i znajomi powiedzą że na łeb upadlam córka dorosła i troje maluchów nie spotkałem się nigdy z kobietami po 40.i trojgiem maluchow jedno owszem ale troje?

Od przybytku głowa nie boli [emoji6].... chociaż czasem pewnie będzie bolec ... ciesz się szczęściem a nie narzekaj i nie przejmuj się innymi w tej kwesti nie jesteś w stanie niczego zmienić ... widocznie tak miało być ... nie zamartwiaj się innymi

reklama
Do góry