reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Witam
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.

reklama
Witam
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.
USG prenatalne pierwsze jest najważniejsze no i test papa z krwi czasem podług wieku moze wyjsc nieciekawie tak jak u mnie było gdy byłam w ciazy mając 40 lat ale to nie oznacza niczego złego ja miałam amniopunkcie bo tak zdecydowałam i okazało się że wszystko ok

Ludzie piszą tak albo z zazdrości albo z podłości .... pamiętaj ze dzidzia jest teraz najważniejsza .. ja mam dwóch synów 24 i 22 ... i wiesz jak mi się uda to będę miała w nosie to co klepią inni ... ja nie wchodzę z buciorami w czyjeś życie i zdała trzymam się od tych co to tacy są ... pamiętaj tez pogadają i przestaną ... głowa do góry cycki do przodu i nie martw się co mówią inni ... [emoji16][emoji6]
Lili podziwiam Cię za optymizm jesteś super dziewczyna każdy ma swoje życie a z reguly ludzie wsadzaja nosa w nie swoje sprawy

@pincze2 witaj na forum, ja jestem jeszcze starsza od Ciebie i do tego młodszy partner... Nie mogę się doczekać, aż miasto zacznie huczeć... gratuluję i życzę wszystkiego dobrego, a różnica pomiędzy rodzeństwem się nie przejmuj, moja najstarsza córka ma 25, ma dwójkę dzieci i zostanie siostrą... ciągle jest o to na mnie zła...
@Lilly40 a Ciebie co wzięło po takiej długiej przerwie na dziecko ?

@pincze2 witaj na forum, ja jestem jeszcze starsza od Ciebie i do tego młodszy partner... Nie mogę się doczekać, aż miasto zacznie huczeć... gratuluję i życzę wszystkiego dobrego, a różnica pomiędzy rodzeństwem się nie przejmuj, moja najstarsza córka ma 25, ma dwójkę dzieci i zostanie siostrą... ciągle jest o to na mnie zła...
Najlepsze jest to ,ze najbardziej staralismy sie o dziecko przez ostatnie 3 lata i nic nie wyszlo a jak odpuscilismy i mialam od nastepnego miesiaca zaczac brac tabletki to okazalo sie, że jestem w ciąży.

Najlepsze jest to ,ze najbardziej staralismy sie o dziecko przez ostatnie 3 lata i nic nie wyszlo a jak odpuscilismy i mialam od nastepnego miesiaca zaczac brac tabletki to okazalo sie, że jestem w ciąży.
Ja tez tak mialam Pincze pisałam o tym już dwa lata się staraliśmy i nic a kiedy odpuściłam zaszła w ciaze pierwszego synka urodziłam mając 38 lat drugi nieplanowny mając 40 w styczniu w zeszłym roku również nie planowane poronilam nawet serduszko nie zaczęło bic a teraz znowu się boję że jestem .

@Lilly40 a Ciebie co wzięło po takiej długiej przerwie na dziecko ?[/QUOTE]
Ahhhh zmiana partnera ??.... jestem trochę po rozwodzie i mam wspaniałego faceta od dwóch lat ... on tez ma dorosłych synów w podobnym wieku do moich ... zawsze mówiliśmy ze czekamy na wnuki .... ale po jakimś czasie czekania i czekania na wnuki których do tej pory brak [emoji16][emoji6].... zachciało nam się swojego wspólnego chcielibyśmy mieć pełna rodzine chociaż z jedynakiem bądź jedynaczka takie nasze ... ale jak się nie uda to trudno... dalej ale już cierpliwie będziemy czekać na wnuki Heheh .... bardzo bym chciała mieć dzidzie z moim narzeczonym jest najwspanialszym mężczyzną pod słońcem [emoji7][emoji7][emoji7]

Bozena ile młodszy jest partner jesli moge spytać mój 11 lat a jesteśmy ze sobą 8 rok

reklama
Lili podziwiam Cię za optymizm jesteś super dziewczyna każdy ma swoje życie a z reguly ludzie wsadzaja nosa w nie swoje sprawy

Ojjjj krecik to tak nie do końca ... bo czasem tez mam ochote skopać komuś dupsko jak pakuje się z buciorami w moje życie ... czasem lepiej być mądrzejsza i nie zwracać na nich uwagi

Do góry