reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.

reklama
Witam
To bedzie moje 2 dziecko , syn ma obecnie 19 lat , wiec roznica wieku spora.Mąż sie troche boi ,że za stary jest ale cieszy się. Jeszcze nikomu nie powiedzielismy wiec najtrudniejsze przed nami.Jak dzis czytalam komentarze o ciąży Mołek (ten sam wiek ) to przykro mi sie zrobilo ze 41 latka dla niektorych to juz babcia i do grobu powinna sie szykowac a nie do pieluch.
USG prenatalne pierwsze jest najważniejsze no i test papa z krwi czasem podług wieku moze wyjsc nieciekawie tak jak u mnie było gdy byłam w ciazy mając 40 lat ale to nie oznacza niczego złego ja miałam amniopunkcie bo tak zdecydowałam i okazało się że wszystko ok

Ludzie piszą tak albo z zazdrości albo z podłości .... pamiętaj ze dzidzia jest teraz najważniejsza .. ja mam dwóch synów 24 i 22 ... i wiesz jak mi się uda to będę miała w nosie to co klepią inni ... ja nie wchodzę z buciorami w czyjeś życie i zdała trzymam się od tych co to tacy są ... pamiętaj tez pogadają i przestaną ... głowa do góry cycki do przodu i nie martw się co mówią inni ... [emoji16][emoji6]
Lili podziwiam Cię za optymizm jesteś super dziewczyna każdy ma swoje życie a z reguly ludzie wsadzaja nosa w nie swoje sprawy

@pincze2 witaj na forum, ja jestem jeszcze starsza od Ciebie i do tego młodszy partner... Nie mogę się doczekać, aż miasto zacznie huczeć... gratuluję i życzę wszystkiego dobrego, a różnica pomiędzy rodzeństwem się nie przejmuj, moja najstarsza córka ma 25, ma dwójkę dzieci i zostanie siostrą... ciągle jest o to na mnie zła...
@Lilly40 a Ciebie co wzięło po takiej długiej przerwie na dziecko ?

@pincze2 witaj na forum, ja jestem jeszcze starsza od Ciebie i do tego młodszy partner... Nie mogę się doczekać, aż miasto zacznie huczeć... gratuluję i życzę wszystkiego dobrego, a różnica pomiędzy rodzeństwem się nie przejmuj, moja najstarsza córka ma 25, ma dwójkę dzieci i zostanie siostrą... ciągle jest o to na mnie zła...
Najlepsze jest to ,ze najbardziej staralismy sie o dziecko przez ostatnie 3 lata i nic nie wyszlo a jak odpuscilismy i mialam od nastepnego miesiaca zaczac brac tabletki to okazalo sie, że jestem w ciąży.

Najlepsze jest to ,ze najbardziej staralismy sie o dziecko przez ostatnie 3 lata i nic nie wyszlo a jak odpuscilismy i mialam od nastepnego miesiaca zaczac brac tabletki to okazalo sie, że jestem w ciąży.
Ja tez tak mialam Pincze pisałam o tym już dwa lata się staraliśmy i nic a kiedy odpuściłam zaszła w ciaze pierwszego synka urodziłam mając 38 lat drugi nieplanowny mając 40 w styczniu w zeszłym roku również nie planowane poronilam nawet serduszko nie zaczęło bic a teraz znowu się boję że jestem .

@Lilly40 a Ciebie co wzięło po takiej długiej przerwie na dziecko ?[/QUOTE]
Ahhhh zmiana partnera ??.... jestem trochę po rozwodzie i mam wspaniałego faceta od dwóch lat ... on tez ma dorosłych synów w podobnym wieku do moich ... zawsze mówiliśmy ze czekamy na wnuki .... ale po jakimś czasie czekania i czekania na wnuki których do tej pory brak [emoji16][emoji6].... zachciało nam się swojego wspólnego chcielibyśmy mieć pełna rodzine chociaż z jedynakiem bądź jedynaczka takie nasze ... ale jak się nie uda to trudno... dalej ale już cierpliwie będziemy czekać na wnuki Heheh .... bardzo bym chciała mieć dzidzie z moim narzeczonym jest najwspanialszym mężczyzną pod słońcem [emoji7][emoji7][emoji7]

Bozena ile młodszy jest partner jesli moge spytać mój 11 lat a jesteśmy ze sobą 8 rok

reklama
Lili podziwiam Cię za optymizm jesteś super dziewczyna każdy ma swoje życie a z reguly ludzie wsadzaja nosa w nie swoje sprawy

Ojjjj krecik to tak nie do końca ... bo czasem tez mam ochote skopać komuś dupsko jak pakuje się z buciorami w moje życie ... czasem lepiej być mądrzejsza i nie zwracać na nich uwagi

Do góry