To już 7 tc, czekają na mnie te wszystkie badania, idę w środę do lekarza to mi powie co i jak... Ale czuje się świetnie, ciągle pracuje, staram się być aktywna, ale trzeba przy tak młodym partnerze... sama odmłodniałam, ubieram się nieco odważniej, choć czuje, że już zaczynam rosnąć... ważne, że jeszcze mój partner ma na mnie ochotę
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
To już 7 tc, czekają na mnie te wszystkie badania, idę w środę do lekarza to mi powie co i jak... Ale czuje się świetnie, ciągle pracuje, staram się być aktywna, ale trzeba przy tak młodym partnerze... sama odmłodniałam, ubieram się nieco odważniej, choć czuje, że już zaczynam rosnąć... ważne, że jeszcze mój partner ma na mnie ochotę
Pozostaje mi tylko życzyć CHWILO TRWAJ !!!!!
annauelle
Kochana pozazdroscic...az normalnie mnie ciarki przeszly bo nie wyobrazam sobie co czulas w pozytywnym tego slowa znaczeniu...Mnie nie było cały weekend, bo z partnerem pojechaliśmy do mojej córki, by pomóc jej w opiece nad dziećmi, żeby mogła się wyrwać z mężem na chwilę sam na sam... powiem szczerze, że bycie babcią ma swoje zalety, ale dzieci są ruchliwe... a pod sercem przecież noszę kolejne i nie wiem czy dam radę sobie... ale mój partner tak uroczo wygląda z dziećmi i się nie może doczekać aż wydam na świat jego... i jeszcze mi obiecał że na jednym nie poprzestaniemy! Ciekawe, na razie trzeba to jedno szczęśliwie donosić... pozdrawiam Was dziewczyny, życzę byście wszystkie miały fasolki, nie do opisania jest to uczucie...
annauelle
U mnie ( h.. bombki strzelił ) bo mam dzisiaj nerwy jak cos i brzuch boli jak na @ wiec pewnie sie przywlecze wstretna... piersi juz dzisiaj normalne,wiec jak co miesiac to samo...i tak sie zastanawiam ...cierpie tyle ze wiekszosc cyklu cos mnie boli a i tak lipa...mam takie chwile zwatpienia ze sie dzisiaj pobeczalam jak dziecko...i jak do tej pory bylam pozytywnej mysli tak cos mnie chyba zaczyna (pikac) w glowie ze juz chyba za pozno....
Moja mama w wieku 44 lat luz miala menopałze wiec...juz niewiele czasu mi chyba zostalo jesli wogóle...
Sorki za ten wpis ale...chyba opadłam juz w sile...
Moja mama w wieku 44 lat luz miala menopałze wiec...juz niewiele czasu mi chyba zostalo jesli wogóle...
Lilly40
U mnie ( h.. bombki strzelił ) bo mam dzisiaj nerwy jak cos i brzuch boli jak na @ wiec pewnie sie przywlecze wstretna... piersi juz dzisiaj normalne,wiec jak co miesiac to samo...i tak sie zastanawiam ...cierpie tyle ze wiekszosc cyklu cos mnie boli a i tak lipa...mam takie chwile zwatpienia ze sie dzisiaj pobeczalam jak dziecko...i jak do tej pory bylam pozytywnej mysli tak cos mnie chyba zaczyna (pikac) w glowie ze juz chyba za pozno....
Nie przepraszaj ... nie masz za co ... ściskam Cię mocno ... wierze ze powoli dopadają Cię wątpliwości w końcu ileż można przechodzić przez porażki ... ja tez beczałam było mi mega przykro .... i teraz mino ze nie jestem aż tak podekscytowana jak ostatnio to i tak jak przyjdzie @ to pewnie będę beczeć .... spokojnej nocki Ci życzę kochana nie załamuj się nadzieja umiera ostatnia ... dobranoc [emoji8]
Jak najmniej streow związanych z badaniamiTo już 7 tc, czekają na mnie te wszystkie badania, idę w środę do lekarza to mi powie co i jak... Ale czuje się świetnie, ciągle pracuje, staram się być aktywna, ale trzeba przy tak młodym partnerze... sama odmłodniałam, ubieram się nieco odważniej, choć czuje, że już zaczynam rosnąć... ważne, że jeszcze mój partner ma na mnie ochotę
To czekamy dalejU mnie ( h.. bombki strzelił ) bo mam dzisiaj nerwy jak cos i brzuch boli jak na @ wiec pewnie sie przywlecze wstretna... piersi juz dzisiaj normalne,wiec jak co miesiac to samo...i tak sie zastanawiam ...cierpie tyle ze wiekszosc cyklu cos mnie boli a i tak lipa...mam takie chwile zwatpienia ze sie dzisiaj pobeczalam jak dziecko...i jak do tej pory bylam pozytywnej mysli tak cos mnie chyba zaczyna (pikac) w glowie ze juz chyba za pozno....
A witaj u mnie nic nowego w tym miesiącu poczynania były takie sobie. Też myślałam o Tobie tylko tak .Ciekawa jestem czy nam się uda .Mamy piękną pogodę .No iMaja co tam u Ciebie ???
reklama
Lilly40
A witaj u mnie nic nowego w tym miesiącu poczynania były takie sobie. Też myślałam o Tobie tylko tak .Ciekawa jestem czy nam się uda .Mamy piękną pogodę .No i
Ale nie masz jeszcze @?.... ja gdzieś za dwa tyg jeszcze chyba ze znów dostanę wcześniej [emoji19]... u mnie deszcz niestety hehe
Podziel się: