reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błogosław Ameryke :) cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha ale jakoś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie :) zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..
wow jaka mieszanka wybuchowa[emoji23]. ja mialam wodnika i dla mnie to świetny układ, choc musze przyznać że ponoc Woźniki dogadają sie z lwami . Ale czasem sobie myślę że znaki znakami A przecież przenosimy ze sobą na ten świat własną osobowość [emoji6].

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kika7575 mysle ze u nas nie jest az tak zle, jakos nam sie udalo zafasolkowac ,natomiast pokolenie po nas coraz czesciej sie slyszy ze biedni maja problem ,ich stres porównaniu z naszym jest niczym.
wracając do dat to szykuje sie wam lwiatko kobitki ,ja czekam na raka [emoji16] az sie boje czy mnie nie przerobi swoimi argumentami, bo jednak dogadać się trzeba[emoji23]

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak u nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak i nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne

To jest bardzo przykre ... takie zachowanie to tylko u pustakow .... my to co innego [emoji6]....

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak u nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne
bo popisują się, większą uwagę zwracają na "lajki", takie pozerstwo

wiesz kika7575 tak teraz sobie pomyślałam i zreflektowalam ,ten twój lew bedzie najlepszy dla Ciebie, zobaczysz dogadacie sie, ja ze swoim wodnikiem rozumiałam sie czasem bez słów,no ale to potrafią tylko matki[emoji4]. no i okres dojrzewania ciężki jest ale tu to juz chyba żaden znak nie pomoze

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak i nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne

:-D:-DKika rozwalasz mnie.:-D
Twój sposób wypowiadania się rozbawia mnie do łez :)
Ale masz rację musimy się wspierać i przyciągać dobre myśli, to jakoś przetrwamy:tak:

Ja jestem lew i Maleństwo lew... ciekawe jak to będzie:)

wiesz kika7575 tak teraz sobie pomyślałam i zreflektowalam ,ten twój lew bedzie najlepszy dla Ciebie, zobaczysz dogadacie sie, ja ze swoim wodnikiem rozumiałam sie czasem bez słów,no ale to potrafią tylko matki[emoji4]. no i okres dojrzewania ciężki jest ale tu to juz chyba żaden znak nie pomoze

Basiek76 Ty masz już doświadczenie w tym ukladzie ,pewnie masz racje milość matczyna wznosi góry :)

kika to straszne co piszesz ,ja tak ogólnie wiem ze oni tam młyn maja ale nie czytałam forum bo tak jak piszesz zero zrozumienia i takie małolaty,zero pomyslunku ehhh to zycie,moze kiedys ich nauczy czegoś lepszego. oby

reklama
Do góry