reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błogosław Ameryke :) cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha ale jakoś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie :) zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..
wow jaka mieszanka wybuchowa[emoji23]. ja mialam wodnika i dla mnie to świetny układ, choc musze przyznać że ponoc Woźniki dogadają sie z lwami . Ale czasem sobie myślę że znaki znakami A przecież przenosimy ze sobą na ten świat własną osobowość [emoji6].

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kika7575 mysle ze u nas nie jest az tak zle, jakos nam sie udalo zafasolkowac ,natomiast pokolenie po nas coraz czesciej sie slyszy ze biedni maja problem ,ich stres porównaniu z naszym jest niczym.
wracając do dat to szykuje sie wam lwiatko kobitki ,ja czekam na raka [emoji16] az sie boje czy mnie nie przerobi swoimi argumentami, bo jednak dogadać się trzeba[emoji23]

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak u nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak i nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne

To jest bardzo przykre ... takie zachowanie to tylko u pustakow .... my to co innego [emoji6]....

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak u nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne
bo popisują się, większą uwagę zwracają na "lajki", takie pozerstwo

wiesz kika7575 tak teraz sobie pomyślałam i zreflektowalam ,ten twój lew bedzie najlepszy dla Ciebie, zobaczysz dogadacie sie, ja ze swoim wodnikiem rozumiałam sie czasem bez słów,no ale to potrafią tylko matki[emoji4]. no i okres dojrzewania ciężki jest ale tu to juz chyba żaden znak nie pomoze

Basiek76 dokładnie wszystko to takie nerwowe ,wczoraj przez niedocisnienie I bol glowy spac nie moglam I czytalam sobie forum gdzie glownie wypowiadaly sie mlode ciezarowki...strasznie ci ludzie nerwowi,nie tak jak i nas jedna druga wspiera ...wyzywają się ,ublirzają ...smieja się z własnych problemow ...to co dopiero pokolenie po nas ...nerwica z zajsciem .kurwica z donoszeniem o madrym wychowaniu potomka nie wspomne

:-D:-DKika rozwalasz mnie.:-D
Twój sposób wypowiadania się rozbawia mnie do łez :)
Ale masz rację musimy się wspierać i przyciągać dobre myśli, to jakoś przetrwamy:tak:

Ja jestem lew i Maleństwo lew... ciekawe jak to będzie:)

wiesz kika7575 tak teraz sobie pomyślałam i zreflektowalam ,ten twój lew bedzie najlepszy dla Ciebie, zobaczysz dogadacie sie, ja ze swoim wodnikiem rozumiałam sie czasem bez słów,no ale to potrafią tylko matki[emoji4]. no i okres dojrzewania ciężki jest ale tu to juz chyba żaden znak nie pomoze

Basiek76 Ty masz już doświadczenie w tym ukladzie ,pewnie masz racje milość matczyna wznosi góry :)

kika to straszne co piszesz ,ja tak ogólnie wiem ze oni tam młyn maja ale nie czytałam forum bo tak jak piszesz zero zrozumienia i takie małolaty,zero pomyslunku ehhh to zycie,moze kiedys ich nauczy czegoś lepszego. oby

reklama
Do góry