reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dzięki Chrzaszczyk:)i Tobie też dobrego dnia.
A ja tak z innej beczki spytam- robicie sobie soki w domu? Takie wyciskanie?
Mnie okazało się, że w tym stanie bardzo smakują, no i na wypróżnienia dobre. Ja odczuwam zwolnioną pracę jelit ostatnio.
Przed chwilą wycisnęłam kiwi, jabłka, gruszki, marchew i buraka. Burak szczególnie zapobiega anemii w ciąży.Polecam :)
Soki nie ale prawie codziennie robie koktajle mleczno- owocowe i kakao. Na zaparcia pomaga mi kiwi nawet jest lepsza niż suszone śliwki. Straszne parcie mam na cytrusy. Mam po nich czasami zgage ale mimo to wciagam je,że szok.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brumba ja ogólnie pochłaniam wielkie ilości owoców I warzyw.Soki I koktajle pijam tylko te wyciskane zero kartona I chemi ...ale to już od dłuższego czasu od kiedy choruje na arytmie.Więc wyciskaj I dokarmiaj swoje maleństwo .smacznego :biggrin2:

Picie soków z owoców i warzyw ma wpływ na Twoją arytmię?
Ja też tylko naturalne. Wprawdzie nie mam gwarancji co do źródła owoców ale przynajmniej konserwantów ani koncentratów nie spożywam. Dziękuję i Tobie smacznych owoców i warzywek:) i udanego spaceru.
Mnie chyba przeziębienie rozbiera- zimno mi nawet pod kołdrą..

Ostatnia edycja:
Soki nie ale prawie codziennie robie koktajle mleczno- owocowe i kakao. Na zaparcia pomaga mi kiwi nawet jest lepsza niż suszone śliwki. Straszne parcie mam na cytrusy. Mam po nich czasami zgage ale mimo to wciagam je,że szok.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie te soki plus śliwki i morele suszone pomagają. Na szczęście zgaga jeszcze mi nie dokucza. Z cytrusów to tylko pomarańcze mi podchodą.

Ja też tylko naturalne. Wprawdzie nie mam gwarancji co do źródła owoców ale przynajmniej konserwantów ani koncentratów nie spożywam. Dziękuję i Tobie smacznych owoców i warzywek:)

Mam diete która głownie bazuje na owocach I warzywach ,chudym mięsie I nabiale... po słodyczach I pieczonym moja arytmia sie nasila nie wiem dlaczego ale tak jest...

Ja też tylko naturalne. Wprawdzie nie mam gwarancji co do źródła owoców ale przynajmniej konserwantów ani koncentratów nie spożywam. Dziękuję i Tobie smacznych owoców i warzywek:) i udanego spaceru.
Mnie chyba przeziębienie rozbiera- zimno mi nawet pod kołdrą..

No to się Brumba kuruj I odpoczywaj...dbaj o siebie ,buziole

reklama
Do góry