reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

:-D:-DKika rozwalasz mnie.:-D
Twój sposób wypowiadania się rozbawia mnie do łez :)
Ale masz rację musimy się wspierać i przyciągać dobre myśli, to jakoś przetrwamy:tak:

Ja jestem lew i Maleństwo lew... ciekawe jak to będzie:)

Brumba ogolnie jestem luzak,na obczyznie inaczej czlowiek by zwariował
..o prosze mama Lwica I male lwiatko bedzie

reklama
hihihi rozbawilas mnie tym słowem, doświadczenia poczułam się jak ...kurna babcia chrum chrum . mysle ze wszystkie je mamy[emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahaha .... babcia [emoji848].... ja to się śmieje do swojego ze mamy niecny plan ,,zróbmy sobie wnuka/ wnuczkę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

kika to straszne co piszesz ,ja tak ogólnie wiem ze oni tam młyn maja ale nie czytałam forum bo tak jak piszesz zero zrozumienia i takie małolaty,zero pomyslunku ehhh to zycie,moze kiedys ich nauczy czegoś lepszego. oby

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj troche poczytałam I poważnie ludzie mlodzi sie nie szanują ,przykre ze to kobiety ktore maja taki Sam problem...a tyle w nich jadu I braku empatii ...popisy na pierwszym miejscu ktora ładniejsza itd.. .oj zycie nauczy I da lekcje pokory

@Kika7575 u mnie najstarszy syn rybka, córa panna i najmłodszy synek panna [emoji4] z synem zero problemów było w okresie dorastania, żadnego buntu, nic, za ok. miesiąc pełnoletni będzie z córą się super dogaduję, ale ciekawe jak to z chłopakiem panną będzie [emoji16]

@Maggy39 kciuki! [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kika7575 u mnie najstarszy syn rybka, córa panna i najmłodszy synek panna [emoji4] z synem zero problemów było w okresie dorastania, żadnego buntu, nic, za ok. miesiąc pełnoletni będzie z córą się super dogaduję, ale ciekawe jak to z chłopakiem panną będzie [emoji16]

@Maggy39 kciuki! [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@pitu-pitu ja ze swoją męską panną dogadujemy się dobrze, kocham jego stanowczość I dojrzałość pomimo młodego wieku , ogólnie mlody ambitny czlowiek z wlasnym zdaniem ...ja mam dobre zdanie o facetach pannach , będzie twoją dumą zobaczysz:)

Hej dziewczynki. Widze, że na tapecie znaki zodiakow. U nas ja Koziorożec, mąż wodnik. Córka i syn to panny, a młodszy bliźnięta. Ten młodszy najbardziej rozbrykany. Maluszek, którego najprawdopodobniej przywitać za góra 2-3 tygodnie tez załapie się na Wodnika.
Spokojnego dzionka dziołchy[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Chrzaszczyk:)i Tobie też dobrego dnia.
A ja tak z innej beczki spytam- robicie sobie soki w domu? Takie wyciskanie?
Mnie okazało się, że w tym stanie bardzo smakują, no i na wypróżnienia dobre. Ja odczuwam zwolnioną pracę jelit ostatnio.
Przed chwilą wycisnęłam kiwi, jabłka, gruszki, marchew i buraka. Burak szczególnie zapobiega anemii w ciąży.Polecam :)

Hej dziewczynki. Widze, że na tapecie znaki zodiakow. U nas ja Koziorożec, mąż wodnik. Córka i syn to panny, a młodszy bliźnięta. Ten młodszy najbardziej rozbrykany. Maluszek, którego najprawdopodobniej przywitać za góra 2-3 tygodnie tez załapie się na Wodnika.
Spokojnego dzionka dziołchy[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mały wodniczek ciekawie bedzie :biggrin2:wzajemnie Tobie I wam dziewczynki miłej soboty:biggrin2:ide dotlenić dziecie

reklama
Dzięki Chrzaszczyk:)i Tobie też dobrego dnia.
A ja tak z innej beczki spytam- robicie sobie soki w domu? Takie wyciskanie?
Mnie okazało się, że w tym stanie bardzo smakują, no i na wypróżnienia dobre. Ja odczuwam zwolnioną pracę jelit ostatnio.
Przed chwilą wycisnęłam kiwi, jabłka, gruszki, marchew i buraka. Burak szczególnie zapobiega anemii w ciąży.Polecam :)

Brumba ja ogólnie pochłaniam wielkie ilości owoców I warzyw.Soki I koktajle pijam tylko te wyciskane zero kartona I chemi ...ale to już od dłuższego czasu od kiedy choruje na arytmie.Więc wyciskaj I dokarmiaj swoje maleństwo .smacznego :biggrin2:

Do góry