reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
kika7575 mysle ze u nas nie jest az tak zle, jakos nam sie udalo zafasolkowac ,natomiast pokolenie po nas coraz czesciej sie slyszy ze biedni maja problem ,ich stres porównaniu z naszym jest niczym.
wracając do dat to szykuje sie wam lwiatko kobitki ,ja czekam na raka [emoji16] az sie boje czy mnie nie przerobi swoimi argumentami, bo jednak dogadać się trzeba[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam raka 22 w tym roku .... i powiem Ci kochany taki ze schrupać ale...... No właśnie ale .... nie przegadasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam raka 22 w tym roku .... i powiem Ci kochany taki ze schrupać ale...... No właśnie ale .... nie przegadasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błogosław Ameryke :) cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha ale jakoś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie :) zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..

reklama
Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błgosław Ameryke :) cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha jakieś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie :) zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..

Uuuuuuu zajefajnie Hehehe .... może tu kompromis przyjdzie

Do góry