reklama
Trzymamy mocno oby przybyło nam fasolekA ja niedługo mam owulację więc prób ciąg dalszy ... <3
Lilly40
Fanka BB :)
A ja niedługo mam owulację więc prób ciąg dalszy ... <3
Trzymam mooooocno kciuki
Lilly40
kika7575 mysle ze u nas nie jest az tak zle, jakos nam sie udalo zafasolkowac ,natomiast pokolenie po nas coraz czesciej sie slyszy ze biedni maja problem ,ich stres porównaniu z naszym jest niczym.
wracając do dat to szykuje sie wam lwiatko kobitki ,ja czekam na raka [emoji16] az sie boje czy mnie nie przerobi swoimi argumentami, bo jednak dogadać się trzeba[emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam raka 22 w tym roku .... i powiem Ci kochany taki ze schrupać ale...... No właśnie ale .... nie przegadasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
znadziejami
Dziękuję za informacjęKochana od grudnia biore infolic na wyregulowanie hormonów i castagnus na prolaktyne.Mąż moj zazywa teraz promen. I oczywiscie Conceive Plus w tarkcie owulki
U mnie jak na razie też nici z starań
Ja mam raka 22 w tym roku .... i powiem Ci kochany taki ze schrupać ale...... No właśnie ale .... nie przegadasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błogosław Ameryke cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha ale jakoś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..
Trzymamy mono kciuki Maggy39A ja niedługo mam owulację więc prób ciąg dalszy ... <3
pierwszy był na 09.06.2018, po usg było na 03.06.2018, więc szykuję się na koniec majadziewczyny piszcie na kiedy macie terminy[emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lilly40
Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błgosław Ameryke cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha jakieś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..
Uuuuuuu zajefajnie Hehehe .... może tu kompromis przyjdzie
Podziel się: