reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
kika7575 mysle ze u nas nie jest az tak zle, jakos nam sie udalo zafasolkowac ,natomiast pokolenie po nas coraz czesciej sie slyszy ze biedni maja problem ,ich stres porównaniu z naszym jest niczym.
wracając do dat to szykuje sie wam lwiatko kobitki ,ja czekam na raka [emoji16] az sie boje czy mnie nie przerobi swoimi argumentami, bo jednak dogadać się trzeba[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam raka 22 w tym roku .... i powiem Ci kochany taki ze schrupać ale...... No właśnie ale .... nie przegadasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam raka 22 w tym roku .... i powiem Ci kochany taki ze schrupać ale...... No właśnie ale .... nie przegadasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błogosław Ameryke :) cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha ale jakoś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie :) zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..

reklama
Dziewczynki ja w domu mam rybe matko błgosław Ameryke :) cierpliwości trzeba mieć cały wôr, drugie dziecie to panna ,konwersacje jak w Białym domu haha jakieś dajemy rade Bo to synuś mamusi ....ale tego lwa to ja kiepsko widze ....ja jestem wodniczka moj brat jest lew iskrzylo zawsze jak na wojnie :) zero kompromisów zero negocjacji on napuszony jak Król ja dumna jak paw hahaha..

Uuuuuuu zajefajnie Hehehe .... może tu kompromis przyjdzie

Do góry