kasiunia76
Fanka BB :)
kasiunia a ty jestes w Polsce czy tez gdzies tam w swiecie. co do badan to jakas masakra jest ,ja sie czasem zastanawiam po co ta cala szopka skoro sa tak mylne. no ale co zrobic kiedy czlowiek chce miec spokojna rozczochraną , ja jestem w anglii i w zyciu nie pojde na amnio do tych konowalow , w polsce mialabym wiecej zaufania niestety tu nie.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
basiek76 ja jestem z Polski . w zasadzie poprzednim razem raczej ufałam wykonanym badaniom więc jak wyjdą pozytywnie to pewnie będę spokojna.
chociaż miałam taką "przygodę"; na omówieniu wyników z 12 tyg ze specjalistą lekarz stwierdził, że mam fantastyczne wyniki, super, takich jeszcze nie widział u kobiety w moim wieku. oddał nam wydruki i już wychodziliśmy kiedy mój maż zwrócił uwagę na jeden szczegół . mówi ; panie doktorze tu jest pomyłka rok urodzenia żony to 76 a nie 96 , ale to chyba nie ma znaczenia ? jak lekarz się wzburzył , zaczął przy nas wydzwaniać do tego, który robił badania i źle wpisał datę bo to miało oczywiście kluczowe znaczenie. Na szczęście po nowym wczytaniu wyniki też wyszły dobrze chociaż już bez takich rewelacji. no cóż ...