reklama
annauelle
Fanka BB :)
Hej kobietki niestety nie udała mi sie wizyta u kolejnego gina...plany sie zmienily i nie moglam pojsc ... narazie dostalam infolic i cyclodynon na wyregulowanie hormonów.
Kurcze i jestem na siebie zla bo brałam podobne preparaty ale zawsze raz dziennie dwie dawki...a okazało sie ze mam brac dwa razy dziennie po jednej dawce...buuuu kurcze taka stara a nie pomyslalam ze zle dawkuje leki...mozliwe ze wlasnie przez to nadal nie jestem w upragnionej ciazy...
Pozdrawiam Was Kochane i słonecznego weekendu zycze
Kurcze i jestem na siebie zla bo brałam podobne preparaty ale zawsze raz dziennie dwie dawki...a okazało sie ze mam brac dwa razy dziennie po jednej dawce...buuuu kurcze taka stara a nie pomyslalam ze zle dawkuje leki...mozliwe ze wlasnie przez to nadal nie jestem w upragnionej ciazy...
Lilly40
Hej kobietki niestety nie udała mi sie wizyta u kolejnego gina...plany sie zmienily i nie moglam pojsc ... narazie dostalam infolic i cyclodynon na wyregulowanie hormonów.
Ohhhh.... to nie fajnie .... ale zdarza się najlepszemu ... teraz naprawiaj pomyłkę i oby wszystko się już udało ... trzymam kciuki ... pozdrawiam cieplutko [emoji4]
Witaj! Fajnie że nas odwiedzasz kiedy Twoje Maleństwo już na świecie. Napisz proszę coś o tym jakie jest macierzyństwo po 40. Bardzo mnie to intryguje. Ja widzę że już ciąża ma inny smaczek niż kiedyś. Moi synowie mają 16 i 12 lat.Witam! Znowu tu wpadłam! A tu tyle się dzieje!!! Jestem pod wrażeniem. Miło poczytać nowych, "starych" młodych mam. Pewnie mnie już nikt z was nie pamięta. Moja "ciąża po 40" ma już 17 miesięcy. To cudowny czas, nie ważne czy mamy 20, 30 czy 40 lat i więcej. Ja za dwa tygodnie kończę 43 lata. Pozdrawiam w Nowym Roku!
Lilly40
hej..a ja czekam na okres...powinnam mieć dzisiaj. Lekkie plamienie dwa dni temu i ból brzucha a teraz spokój... Pewnie @ przyjdzie ale jakoś miło pomarzyć przez chwilę :-)
A może nie przyjedzie [emoji16][emoji6]
Cieszę się że arytmia wycisza Ci się- trzymam kciuki żeby była to tendencja reszty ciąży i lekarz uspokaja- super.Lilly40 no to trzymam dalej kciuki . U Mnie spokojnie ,dni upływają mi w żółwim tępię po mimo pracy i obowiązków w domu .Dzisiaj byłam u kardiologa wszystko jak na razie jest ok ,lekarz nie widzi żadnych problemów i przeciwwskazań ,tym bardziej ,że ataki arytmii taak jakby mi się wyciszyły ,namawia mnie tylko na zakaz pracy ze względu na połączenie mojej choroby i ciąży
Ileż mamy tych obaw które nie mają odzwierciedlenie w rzeczywistości- a może to tylko moja przypadłość czasem tak sobie coś realnie wyobrażę w tej ciąży że włosy mi się jeżą zanim się na ziemię nie sprowadzę
Maggy39
A może nie przyjedzie [emoji16][emoji6]
pierwszy cykl staran wiec raczej nie liczę...choć test mam w torebce :-)
reklama
czesc kika7575 ja czekam na swoja pierwsza wizyte u poloznej ktora mam w poniedzialek a dalej zobaczymy[emoji6]poki co czekam na dobre wiesci od was[emoji8]
Oj to koniecznie pisz- trzeba nam wszystkim budujących nowin
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: