reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

heheh nom ja wczoraj ledwo z czytaniem nadrabialam bo aplikacja jakos słabo mnie informowała, oj działo się tu działo [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
czesc kika7575 ja czekam na swoja pierwsza wizyte u poloznej ktora mam w poniedzialek a dalej zobaczymy[emoji6]poki co czekam na dobre wiesci od was[emoji8]

Witam! Znowu tu wpadłam! A tu tyle się dzieje!!! Jestem pod wrażeniem. Miło poczytać nowych, "starych" młodych mam;). Pewnie mnie już nikt z was nie pamięta. Moja "ciąża po 40" ma już 17 miesięcy. To cudowny czas, nie ważne czy mamy 20, 30 czy 40 lat i więcej. Ja za dwa tygodnie kończę 43 lata. Pozdrawiam w Nowym Roku!

Witaj BETTA ,my się nie znamy bo ja jestem z tych nowszych:) Gratuluje serdecznie zdrowego synusia :)

czesc kika7575 ja czekam na swoja pierwsza wizyte u poloznej ktora mam w poniedzialek a dalej zobaczymy[emoji6]poki co czekam na dobre wiesci od was[emoji8]

basiek76 te czekanie najgorsze nie ?:) a to czekasz do bezpiecznego okresu:),później do badań prenatalnych :),a to do polowy ciąży itd. hahaha a każdy dzień jak makaron ,ciągnie się i ciągnie..Ja jestem po wizycie u kardiologa ,na razie wszystko jest ok . Lekarz nie widzi przeciwwskazań ani rozwijającego się problemu ,namawia Mnie tylko na zakaz pracy ze względu na moja arytmię w połączeniu z ciążą ,tylko ja jestem takim typem wierci-dupy ,nie wiem jak wytrzymam w domu 7 miesięcy bez pracy :)no ale dla dobra swojego i dziecka chyba wyjścia nie mam zbytniego ,bo włączył mi się syndrom dojrzałego ,odpowiedzialnego i świadomego macierzyństwa :)

basiek76 te czekanie najgorsze nie ?:) a to czekasz do bezpiecznego okresu:),później do badań prenatalnych :),a to do polowy ciąży itd. hahaha a każdy dzień jak makaron ,ciągnie się i ciągnie..Ja jestem po wizycie u kardiologa ,na razie wszystko jest ok . Lekarz nie widzi przeciwwskazań ani rozwijającego się problemu ,namawia Mnie tylko na zakaz pracy ze względu na moja arytmię w połączeniu z ciążą ,tylko ja jestem takim typem wierci-dupy ,nie wiem jak wytrzymam w domu 7 miesięcy bez pracy :)no ale dla dobra swojego i dziecka chyba wyjścia nie mam zbytniego ,bo włączył mi się syndrom dojrzałego ,odpowiedzialnego i świadomego macierzyństwa :)

Ostatnie zdanie The Best.... lepiej posiedzieć w domku dla bezpieczeństwa swojego i maleństwa [emoji10][emoji6]

reklama
Hej Kika7575 No chyba za wcześnie żeby cokolwiek ustalić ..... jak narazie węch jest Hehehe .... a Tobie jak minął dzień

Lilly40 no to trzymam dalej kciuki . U Mnie spokojnie ,dni upływają mi w żółwim tępię :) po mimo pracy i obowiązków w domu .Dzisiaj byłam u kardiologa wszystko jak na razie jest ok ,lekarz nie widzi żadnych problemów i przeciwwskazań ,tym bardziej ,że ataki arytmii taak jakby mi się wyciszyły ,namawia mnie tylko na zakaz pracy ze względu na połączenie mojej choroby i ciąży :)

Do góry