reklama
Witam! Znowu tu wpadłam! A tu tyle się dzieje!!! Jestem pod wrażeniem. Miło poczytać nowych, "starych" młodych mam. Pewnie mnie już nikt z was nie pamięta. Moja "ciąża po 40" ma już 17 miesięcy. To cudowny czas, nie ważne czy mamy 20, 30 czy 40 lat i więcej. Ja za dwa tygodnie kończę 43 lata. Pozdrawiam w Nowym Roku!
Witaj BETTA ,my się nie znamy bo ja jestem z tych nowszych Gratuluje serdecznie zdrowego synusia
czesc kika7575 ja czekam na swoja pierwsza wizyte u poloznej ktora mam w poniedzialek a dalej zobaczymy[emoji6]poki co czekam na dobre wiesci od was[emoji8]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
basiek76 te czekanie najgorsze nie ? a to czekasz do bezpiecznego okresu,później do badań prenatalnych ,a to do polowy ciąży itd. hahaha a każdy dzień jak makaron ,ciągnie się i ciągnie..Ja jestem po wizycie u kardiologa ,na razie wszystko jest ok . Lekarz nie widzi przeciwwskazań ani rozwijającego się problemu ,namawia Mnie tylko na zakaz pracy ze względu na moja arytmię w połączeniu z ciążą ,tylko ja jestem takim typem wierci-dupy ,nie wiem jak wytrzymam w domu 7 miesięcy bez pracy no ale dla dobra swojego i dziecka chyba wyjścia nie mam zbytniego ,bo włączył mi się syndrom dojrzałego ,odpowiedzialnego i świadomego macierzyństwa
Lilly40
Fanka BB :)
Lilly40
czesc kika7575 ja czekam na swoja pierwsza wizyte u poloznej ktora mam w poniedzialek a dalej zobaczymy[emoji6]poki co czekam na dobre wiesci od was[emoji8]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy z Tobą do poniedziałku [emoji16][emoji6]
Lilly40
basiek76 te czekanie najgorsze nie ? a to czekasz do bezpiecznego okresu,później do badań prenatalnych ,a to do polowy ciąży itd. hahaha a każdy dzień jak makaron ,ciągnie się i ciągnie..Ja jestem po wizycie u kardiologa ,na razie wszystko jest ok . Lekarz nie widzi przeciwwskazań ani rozwijającego się problemu ,namawia Mnie tylko na zakaz pracy ze względu na moja arytmię w połączeniu z ciążą ,tylko ja jestem takim typem wierci-dupy ,nie wiem jak wytrzymam w domu 7 miesięcy bez pracy no ale dla dobra swojego i dziecka chyba wyjścia nie mam zbytniego ,bo włączył mi się syndrom dojrzałego ,odpowiedzialnego i świadomego macierzyństwa
Ostatnie zdanie The Best.... lepiej posiedzieć w domku dla bezpieczeństwa swojego i maleństwa [emoji10][emoji6]
reklama
Hej Kika7575 No chyba za wcześnie żeby cokolwiek ustalić ..... jak narazie węch jest Hehehe .... a Tobie jak minął dzień
Lilly40 no to trzymam dalej kciuki . U Mnie spokojnie ,dni upływają mi w żółwim tępię po mimo pracy i obowiązków w domu .Dzisiaj byłam u kardiologa wszystko jak na razie jest ok ,lekarz nie widzi żadnych problemów i przeciwwskazań ,tym bardziej ,że ataki arytmii taak jakby mi się wyciszyły ,namawia mnie tylko na zakaz pracy ze względu na połączenie mojej choroby i ciąży
Podziel się: