reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Próbowaliśmy 2 i 3 dni przed owulacja. Później już nic żeby dać szansę na dotarcie X, a Y prawdopodobnie krócej żyją. Ważne żeby maluch był zdrowy. Jak dowiedziałam się, że oczekujemy chlopca to było mi przykro ze 2 dni. Później stwierdziłam, że i dobrze, bo przynajmniej nikt mi nie będzie w kosmetyczne grzebał[emoji38]Chrzaszczyk1 ... a próbowaliście zaraz po okresie do owulacji ... w owulacje już nic i po tez już nic ???.... czy może inny przepis mieliście ???
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Lilly40
Próbowaliśmy 2 i 3 dni przed owulacja. Później już nic żeby dać szansę na dotarcie X, a Y prawdopodobnie krócej żyją. Ważne żeby maluch był zdrowy. Jak dowiedziałam się, że oczekujemy chlopca to było mi przykro ze 2 dni. Później stwierdziłam, że i dobrze, bo przynajmniej nikt mi nie będzie w kosmetyczne grzebał[emoji38]
Hehehe to tez jakieś pocieszenie kosmetyki cenna rzecz [emoji23][emoji23][emoji23]
Chrząszczyk 1
Musiałam wymyślić argument co by się nie dołowac.[emoji4]Gdyby mąż mnie tak nie namawiał i zapewniał, że napewno uda nam się zmajstrowac dziewczynke do tego stopnia, że sama w to uwierzylam to chyba nie ryzykowalabym. Dzieci odchowane. Zawsze marzylismy o czasie takim tylko dla siebie. Móc wyjechać razem we dwoje choć na weekend itp. ...ale uległam namową chłopa i w zasadzie nie żałuje.Hehehe to tez jakieś pocieszenie kosmetyki cenna rzecz [emoji23][emoji23][emoji23]
przyszedł i okres...życie
W takim razie to ten kolejny będzie tym szczęśliwym. Trzymamy kciuki bardzo mocno.
Spójrzmy na to z innej strony- działania "człekotwórcze" to jak to mówi mój mąż przyjemna robota jest- nie kurzy się
Lilly40
Musiałam wymyślić argument co by się nie dołowac.[emoji4]Gdyby mąż mnie tak nie namawiał i zapewniał, że napewno uda nam się zmajstrowac dziewczynke do tego stopnia, że sama w to uwierzylam to chyba nie ryzykowalabym. Dzieci odchowane. Zawsze marzylismy o czasie takim tylko dla siebie. Móc wyjechać razem we dwoje choć na weekend itp. ...ale uległam namową chłopa i w zasadzie nie żałuje.
I to najważniejsze jest nie żałować ... właśnie to jest jak ruletka na chybił trafił Heheh ... ale co tam żyje się raz to czemu nie spróbować ... teraz są takie czasy ze z dzieckiem można jechać wszędzie ... wiadomo ze to znów życie odwrócone do góry nogami ale co tam odpoczywać będziemy po.....
Maggy39
W takim razie to ten kolejny będzie tym szczęśliwym. Trzymamy kciuki bardzo mocno.
Spójrzmy na to z innej strony- działania "człekotwórcze" to jak to mówi mój mąż przyjemna robota jest- nie kurzy się
co fakt to fakt
czekamy
hej dziewczyny my naczytaliśmy się na temat jak zmajstrowac chłopca a czekamy na dziewczynkę co prawda długo nie mogłam zajść w ciążę więc później już było mi wszystko jedno czy będzie chłopiec czy dziewczynka i nie stosowalismy az tak bardzo tych metod jednak w cyklu w którym zaszłam w ciąże wydawało mi się ze raczej powinien być chłopak bo robiony na ostatni moment, a będzie dziewczynka to ja namowilam męża na dziecko, a ze bardzo chciał syna wmówiłam mu że uda się syn mąż śmieje się, że go podeszłam podstępem i wykiwalam@Lilly40 my też naczytalismy się z mężem wskazówek na poczęcie dziewczynki do, ktorych to zastosowaliśmy się i co?...czekamy na synka. Moja ginekolog tez twierdzi, że to bujdy[emoji6]...mimo wszystko życzę oby Ci się udało.
reklama
Dokładnie TE="Lilly40, post: 16106784, member: 178545"]Ja to wszystko wiem .... ze to bujdy, brednie itd ... ale chcemy spróbować ... mamy po dwóch dorosłych synów z pierwszych związków ... wiec tak sobie marzymy ze robimy córcię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... a co tam jak będzie synuś to tez super ważne ze NASZ WSPÓLNY ...i najważniejsze ŻEBY BYŁO ZDROWE [emoji6][emoji16][/QUOTE]
Dokładnie, najważniejsze żeby się udało i zeby dziecko było zdrowe i tego Wam życzę
Dokładnie, najważniejsze żeby się udało i zeby dziecko było zdrowe i tego Wam życzę
Podziel się: