Witaj askastarEdyta,mocno trzymam kciuki
ja jutro znow bede dzwonic bo sny mam ostatnio takie, ze echh.
Witaj Aniu wsrod nas
reklama
hej Maja a Ty już jesteś w ciąży?Witaj z takimi dylematami boryka sie kazda ,ktora nie wpadla .Tak raczej to sama sobie odpowiedzialas ,ze jak nie sprobujesz to mozesz zalowac lub odwrotnie.Nawet ja probujac ,mam tez rozne mysli (a po co itp.).Mysle iz tak jak sie ulozy to tak mialo byc ,choc
Nie ukrywam ze mogl zdecydowac sie predzej .Zawsze chcialam miec 3 a tak sie zeszlo
Witajcie. Wszystkiego najlepszego w nowym roku, przede wszystkim zdrowych dzieciaczków ponieważ Magdalenka jest na etapie "zajmuj się mną 24 na dobę bo inaczej się zaryczę" więc napiszę na tyle na ile mi pozwoli ).
Kika7575 też mam problemy z sercem (arytmia), w ciąży odstawiłam leki i było ok. po porodzie jest trochę gorzej ale ogólnie sama jestem zdziwiona bo myślałam, że serducho da mi bardziej popalić.
Magdalenka 6 stycznia skończy cztery miesiące i powiem tak, po cesarce dochodzę do siebie właściwie do dzisiaj. No ciężko jest, ale zmęczona jestem identycznie, jak 11 lat temu, przy pierwszej córce więc nie jest to kwestia wieku tylko wymagań niemowlaka.
Trzymam za Was kciuki i cieszę się, że jest nas coraz więcej
aaa i jeszcze jedno, megaważne ciąża niesamowicie odmładza, wyglądam dziesięć lat młodziej niż rok temu tadam tadam
Kika7575 też mam problemy z sercem (arytmia), w ciąży odstawiłam leki i było ok. po porodzie jest trochę gorzej ale ogólnie sama jestem zdziwiona bo myślałam, że serducho da mi bardziej popalić.
Magdalenka 6 stycznia skończy cztery miesiące i powiem tak, po cesarce dochodzę do siebie właściwie do dzisiaj. No ciężko jest, ale zmęczona jestem identycznie, jak 11 lat temu, przy pierwszej córce więc nie jest to kwestia wieku tylko wymagań niemowlaka.
Trzymam za Was kciuki i cieszę się, że jest nas coraz więcej
aaa i jeszcze jedno, megaważne ciąża niesamowicie odmładza, wyglądam dziesięć lat młodziej niż rok temu tadam tadam
Nie nie jesthej Maja a Ty już jesteś w ciąży?
Nie jestem w ciazy ,pracujemy ,ale nici z tego .Dobre sa wpadki a co zrobic jak nie kazdemu sie to zdazahej Maja a Ty już jesteś w ciąży?
Nie jestem w ciazy ,pracujemy ,ale nici z tego .Dobre sa wpadki a co zrobic jak nie kazdemu sie to zdaza
Ostatnia edycja:
Nie jestem w ciazy ,pracujemy ,ale nici z tego .Dobre sa wpadki a co zrobic jak nie kazdemu sie to zdaza
Dacie radę Maja75 .Nieraz człowiek mocno chce i dupa z tego ,odpuszcza ciach bach i jest. A nieraz tak jak w moim przypadku 24 lata współżycia ani jednej wpadki dwoje dzieci planowanych nawet pierwsze które miałam w bardzo młodym wieku ,aż nagle jeden rzut dodam ,że nie należę do osób uprawiających seks bez zabezpieczenia i na spiralce regularnie sprawdzanej mam niespodziankę
Jestem po wizycie to 7tc ale dopiero za 2 tygodnie założy mi karte ciazy serduszko bije i mam nadzieje ze tak zostanie. Tak się cieszę.
Zasmucona bardzo się cieszę .Gratulacje!! trzymam kciuki ,musi być dobrze.
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Jestem po wizycie to 7tc ale dopiero za 2 tygodnie założy mi karte ciazy serduszko bije i mam nadzieje ze tak zostanie. Tak się cieszę.
Gratuluje serdecznie .... cieszę się bardzo razem z Tobą .... ściskam Was mocno [emoji1303][emoji6]
Podziel się: