reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Kilka7575 witamy Cię i serdecznie zapraszamy. Życzę spokojnej ciazy, przede wszystkim nudnej bez niespodzianek[emoji4]oraz szczęśliwego Nowego Roku.Witam dziewczyny!
Na imię mam Ania, lat 43. .Mama 24 latki i 14 latka.Obecnie jestem w niezaplanowanej i niespodziewanej ciąży 9/10 tc o której dowidziałam się dwa dni temu. Milo mi będzie jak przyjmiecie mnie do grona 40 letnich mamuś ,tym bardziej ,że nie do końca potrafię się odnaleźć w zaistniałej sytuacji....od 2 dni o niczym innym nie myślę jak tylko o tym jak to będzie ..czy dam sobie rade mając 43 lata itd...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Brumba Aniu , dziękuje serdecznie zarówno za miłe słowa przywitania ,otuchy jak i gratulacje.Tobie również GRATULUJE i życzę zdrowie dla Ciebie i maluszka .To wielkie szczęście po kilku latach starań i wyczekiwań dowiedzieć się ,że szczęście bije tak blisko naszego serca .
Bardzo dziękuję Tobie też życzę zdrówka dla Ciebie i Fasolki oraz nudnej ciąży.
Oj tak te kilka milimetrów ludzika daje nam mnóstwo szczęścia
Hej Dziewczyny
Ja co prawda nie jestem jeszcze w ciąży ale rocznikowo mam 41 lat , 10 letnią córkę no i tak wyszło, że nie staraliśmy się o drugie dziecko przez różne to sytuacje życiowe, ale od pół roku mam myśli, żeby spróbować itd łykam już kwas foliowy nie pije nie palę itd no i mój mąż powiedział, że możemy spróbować bo wcześniej jak rozmawialiśmy to nie chciał bo powiedział, że się boi że dziecko będzie chore itp no i mam taki dylemat że sama już nie wiem mam takie okresy że bardzo bym chciała mieć jeszcze jedno dziecko a za jakiś czas jak to przeanalizuje na trzeźwo to boje się choroby, zmiany sytuacji życiowej nie ukrywam że zrobiłam się już wygodna :-) mam swoje zainteresowania i nie chciałabym z tego rezygnować , boje się tych nieprzespanych nocy itd wogóle mam huśtawkę nastrojów związaną z tą sytuacją . Myślałam aby spróbować teraz aby nie żałować kiedyś że nie spróbowałam bo nie jest powiedziane przecież że zajdę w ciąże.... moje dziecko co chwilę pyta o rodzeństwo ;-) Dziewczyny czy wy też tak miałyście - mam na myśli te z Was, które planowały ...drugie dziecko po 40 stce..
pozdrawiam Was wszystkie
Ines
Ja co prawda nie jestem jeszcze w ciąży ale rocznikowo mam 41 lat , 10 letnią córkę no i tak wyszło, że nie staraliśmy się o drugie dziecko przez różne to sytuacje życiowe, ale od pół roku mam myśli, żeby spróbować itd łykam już kwas foliowy nie pije nie palę itd no i mój mąż powiedział, że możemy spróbować bo wcześniej jak rozmawialiśmy to nie chciał bo powiedział, że się boi że dziecko będzie chore itp no i mam taki dylemat że sama już nie wiem mam takie okresy że bardzo bym chciała mieć jeszcze jedno dziecko a za jakiś czas jak to przeanalizuje na trzeźwo to boje się choroby, zmiany sytuacji życiowej nie ukrywam że zrobiłam się już wygodna :-) mam swoje zainteresowania i nie chciałabym z tego rezygnować , boje się tych nieprzespanych nocy itd wogóle mam huśtawkę nastrojów związaną z tą sytuacją . Myślałam aby spróbować teraz aby nie żałować kiedyś że nie spróbowałam bo nie jest powiedziane przecież że zajdę w ciąże.... moje dziecko co chwilę pyta o rodzeństwo ;-) Dziewczyny czy wy też tak miałyście - mam na myśli te z Was, które planowały ...drugie dziecko po 40 stce..
pozdrawiam Was wszystkie
Ines
Ostatnia edycja:
Witaj z takimi dylematami boryka sie kazda ,ktora nie wpadla .Tak raczej to sama sobie odpowiedzialas ,ze jak nie sprobujesz to mozesz zalowac lub odwrotnie.Nawet ja probujac ,mam tez rozne mysli (a po co itp.).Mysle iz tak jak sie ulozy to tak mialo byc ,chocHej Dziewczyny
pozdrawiam Was wszystkie
Ines
Nie ukrywam ze mogl zdecydowac sie predzej .Zawsze chcialam miec 3 a tak sie zeszlo
Lilly40
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
pozdrawiam Was wszystkie
Ines
Hej nie martw się nie jesteś w tym wszystkim sama ... ja tez miałam kocioł myśli w głowie ale próbujemy żeby nie żałować ... co ma być to będzie
Kika 7575 co sie martwisz wiekiem jak to twoj rocznik 75 ja tez ,dopiero tersx w grudniu pare dni temu mialam 42 .To ty w tym roku 43.Terax odkad u mnie mysl o dziecku to sobie jak idzie to ujmuje..Zasmucona napidz co i jak jutro
Maja75 tak jest 75 to mój rocznik dokładnie 26 stycznia będę mieć 43 lata.W sumie samym wiekiem się tak bardzo nie przejmuje ,jak ewentualnymi problemami w późnej ciąży .Ale z dnia na dzień jest coraz lepiej wiec dzięki za słowa otuchy
reklama
Kilka7575 witamy Cię i serdecznie zapraszamy. Życzę spokojnej ciazy, przede wszystkim nudnej bez niespodzianek[emoji4]oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk 1 ja Tobie również życzę wspaniałości w Nowym Roku i przede wszystkim spokojnego i szybkiego rozwiązania
Podziel się: