reklama
Maja a masz już dzieci? Ja tak jak Ty ,nabrałam tu wiatru w skrzydła jesteśmy młode i dojrzałe ,kto jak nie my ! Będziemy najlepszymi matkami na świecieWitamy Katarzyna 77 ja za pare dni koncze 42 i jak na raxie probujemy.Tez bym chciala miec 40 .Odkrylam to forum gdzies rok temu ,przez rok bardzo sie zmienilam ,mysle ze na pozytywnie.Bedac tutaj dostalam wiary w siebie i przekonalam sie ,ze majac 40lat ,jeszcze nie wszystko stracone(a tak kiedys myslalam).
Mam dwojke dorosla corka i troche mlo
Mam dwojke dorosle syn corkaMaja a masz już dzieci? Ja tak jak Ty ,nabrałam tu wiatru w skrzydła jesteśmy młode i dojrzałe ,kto jak nie my ! Będziemy najlepszymi matkami na świecie
Niestety beta nie urosła tyle co powinna.
30% to jednak mało... w sobotę znów robimy betę i wtedy się pewnie wyjaśni.
Bardzo dziękuję za wsparcie.
Brumba robilas bete iiiiiiii
Witaj Katarzynka i rozgość się u nas No i nie trać wiary, jeszcze jesteś młoda i masz duże szanse, my staraliśmy się ponad rok i udało się, tak więc głowa do góry, będzie dobrze
Z okazji nadchodzących świąt życzę Wam dziewczyny spełnienia wszystkich marzeń, tych malutkich i tych większych, pogody ducha, radości i wiary w to, że będzie tak jak sobie wymarzycie Wesołych Świąt
Z okazji nadchodzących świąt życzę Wam dziewczyny spełnienia wszystkich marzeń, tych malutkich i tych większych, pogody ducha, radości i wiary w to, że będzie tak jak sobie wymarzycie Wesołych Świąt
pitu-pitu
Fanka BB :)
wszystkim wam kochane życzę dużo spokoju i radości w te święta, wszystkiego co najlepsze i duuuuużo radosnej, rodzinnej atmosfery [emoji4]
widzę, że sporo się tu dzieje ostatnio [emoji6] wrócę na spokojnie po świętach bo teraz codziennie mam dzień wariata [emoji16]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
widzę, że sporo się tu dzieje ostatnio [emoji6] wrócę na spokojnie po świętach bo teraz codziennie mam dzień wariata [emoji16]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: