reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Witamy Katarzyna 77 ja za pare dni koncze 42 i jak na raxie probujemy.Tez bym chciala miec 40 .Odkrylam to forum gdzies rok temu ,przez rok bardzo sie zmienilam ,mysle ze na pozytywnie.Bedac tutaj dostalam wiary w siebie i przekonalam sie ,ze majac 40lat ,jeszcze nie wszystko stracone(a tak kiedys myslalam).
Maja a masz już dzieci? Ja tak jak Ty ,nabrałam tu wiatru w skrzydła :-) :) jesteśmy młode i dojrzałe ,kto jak nie my ! Będziemy najlepszymi matkami na świecie :)

Witaj Katarzynka i rozgość się u nas:) No i nie trać wiary, jeszcze jesteś młoda i masz duże szanse, my staraliśmy się ponad rok i udało się, tak więc głowa do góry, będzie dobrze :)

Z okazji nadchodzących świąt życzę Wam dziewczyny spełnienia wszystkich marzeń, tych malutkich i tych większych, pogody ducha, radości i wiary w to, że będzie tak jak sobie wymarzycie:) Wesołych Świąt :)

wszystkim wam kochane życzę dużo spokoju i radości w te święta, wszystkiego co najlepsze i duuuuużo radosnej, rodzinnej atmosfery [emoji4]

1514109600-0a8722034e131812-aaaaaa.jpeg

widzę, że sporo się tu dzieje ostatnio [emoji6] wrócę na spokojnie po świętach bo teraz codziennie mam dzień wariata [emoji16]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry