Witaj Asiu i rozgosc się zdrowych i wesołych Swiat dla Ciebie i calej Twojej rodzinkihej dziewczyny
witajcie swiatecznie. jestem Aska, lat 41. jestem w niezaplanowanej ciazy,obecnie 18/19 tc. czekam na wyniki amnio. poczytam i poznam Was troszke
reklama
Witamy bedziemy razem trzymac kciuki za pomyslny wynik.hej dziewczyny
witajcie swiatecznie. jestem Aska, lat 41. jestem w niezaplanowanej ciazy,obecnie 18/19 tc. czekam na wyniki amnio. poczytam i poznam Was troszke
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Ależ piękny reniferek zawitał na forum[emoji4]wszystkim wam kochane życzę dużo spokoju i radości w te święta, wszystkiego co najlepsze i duuuuużo radosnej, rodzinnej atmosfery [emoji4]
widzę, że sporo się tu dzieje ostatnio [emoji6] wrócę na spokojnie po świętach bo teraz codziennie mam dzień wariata [emoji16]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk 1
Witamy i zapraszamy. Gratuluje fasolki i życzę spokojnej ciazy.hej dziewczyny
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
hej dziewczyny
Witaj, a dlaczego robiłaś amnio? i odwieczne pytanie, czy masz już dzieci, czy to Twoje pierwsze?
basiek76
amnio jest badaniem ktore daje 100%pewnosc wedlug lekarzy co do testow pappa .robi sie je po testach wlasnie pappa zeby albo wykluczyc albo potwierdzic a w naszym wieku niestety strasza nas i lubia badac[emoji4]. choc mam nadzieje ze nie wszyscy lekarze. No chyba ze beda szukac innej wady ale to zawsze szukanie.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za mile przyjecie
Tak jak Basiek napisala, ze wzgledu na wiek Pappa postraszylo. ale i tak bylam nastawiona na amnio wiec raczej nie bralam wynikow pappy do serca, chce miec pewnosc. Usg w 12 tyg bylo ok,NT1.7, wszystkie pomiary ok.
W domu jest marzaca o bracie prawie 7-letnia pannica. Mala jeszcze nic nie wie, czekamy na wyniki. Plci tez jeszcze nie znam.Bardzo chcielismy miec drugie dziecko ale jakos nie wychodzilo. wyszlo jak juz przestalismy o tym myslec .
Zycze Wam i Waszym bliskim rowniez wszystkiego najlepszego
Tak jak Basiek napisala, ze wzgledu na wiek Pappa postraszylo. ale i tak bylam nastawiona na amnio wiec raczej nie bralam wynikow pappy do serca, chce miec pewnosc. Usg w 12 tyg bylo ok,NT1.7, wszystkie pomiary ok.
W domu jest marzaca o bracie prawie 7-letnia pannica. Mala jeszcze nic nie wie, czekamy na wyniki. Plci tez jeszcze nie znam.Bardzo chcielismy miec drugie dziecko ale jakos nie wychodzilo. wyszlo jak juz przestalismy o tym myslec .
Zycze Wam i Waszym bliskim rowniez wszystkiego najlepszego
reklama
Maggy39
Cześć dziewczyny :-) właśnie z moim partnerem rozpoczęliśmy starania o maluszka. Mam 39 lat przyznam że targają mną dziwne uczucia.. nie mam jeszcze dziecka...nigdy wcześniej nawet o tym nie myślałam. Bardzo tego pragnę ale jednocześni się boję...
Podziel się: