mamciachlopcow
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Mam pytanie do tych z Was, które miały rozwiazanie cc. Czy mimo naszego wieku stan brzucha doszedł po cięciu do wyglądu sprzed ciąży. Tyle się naczytalam, że po cc macica się gorzej oburcza w połączeniu ze gorsza elastycznością skóry po 40 brzmi to mało zachęcająco. Mam jeszcze trochę czasu do podjęcia decyzji odnośnie rozwiązania. Mam wciąż mieszane uczucia. Nigdy nie miałam cc. Jedyna kobieta, która znam po cc jest męża bratowa ale od tej prawdziwych informacji nie uzyska, bo to co mówi zależy od jej nastroju i humoru. Poza tym jest ode mnie duzo mlodsza. Jej opinia mnie nawet srednio interesuje. Jak to było u Was po cc. Ile czasu potrzebowalyscie do powrotu sprzed ciąży?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem dopiero 3 tyg po cc i choc znioslam ja bardzo dobrze to jednak pozostane zwolenniczka sn
Po cc dojscie do siebie zajelo mi 4 dni. Byly to naprawde ciezkie dni, ledwo chodzilam, ale juz na piaty jakies zmartwychwstanie. Teraz 3 tyg po moj brzuch niestety wielki, jakis 5 miesiac cwicze juz brzuszki ale jakby mi miesnie calkiem zniknely, nie daje rady sie podzwignac z lezacej pozycji. Ale u mnie to moze byc wynik ciazy blizniaczej. Brzuch mialam naprawde ogromny, chociaz bez zadnych rozstepow.