reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

co tu tak cicho dziewczyny? bałam się zajrzeć bo myślałam że przerazi mnie ilość postów do nadrobienia a tu - o! cisza i spokój ;)
meldować co tam u każdej słychać :p

u nas dużo lepiej, syn dwa tygodnie temu wyszedł ze szpitala i teraz latam koło niego jak koło niemowlaka ;) nacieszyć się gamoniem nie mogę ;)
a żarte to takie się zrobiło, że śmiejemy się że z torbami nas puści :D
znajomy radiolog oglądał jego badania (TK i rezonans) i stwierdził, że młody miał duuuużo szczęścia, także ten.... uf

najmłodsza młodzież za to zaraz skończy 3 miechy i przestaje powoli mieścić się w 68, przechodzimy systematycznie na 74
pampersy 3 też już chyba ostatnia paka i kupujemy 4... rośnie to dziecię w tempie zastraszającym ;)

trzymajcie się wszystkie i czekam na wieści! :)

reklama
heheh oj tak cisza jak makiem zasial[emoji16],ja siedze jak na szpilkach z dnia na dzien i staram sie byc dobrej mysli,u mnie juz 11 tydz i oby dalej.
pitu pitu to super ze u was wszystko dobrze i niech tak juz zostanie[emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

NO to witam sie i ja ,a co tu pisac jak u nas to samo .Nic sie nie dzieje nic nie wychodzi a tu za chwile 42 puka.I sama sie pukam ,ze stara .Teraz sie mysli ,ze nie wychodzi ,a potem sie mysli by zdrowe .Samo zyciei co ma pisac taki smutas jak ja .

maja ,ja bralam troche suplementow miedzy innymi d3 i k2mk7 nie wiem ale moze to pomoglo ,slyszalam ze duzo par ktore mialy problemy z zajsciem po suplementacji zafasolkowali[emoji4]. w koncu sie uda ,glowa do gory[emoji9]

nie wiem czy chce robic badania mam uraz do sluzby zdrowia . tylko stres i zamartwianie sie , a w razie w to przeciez nie usune ,mysle wiec ze wole zyc w spokoju a co bedzie to bedzie .

zaraz cisza, po prostu nie było o czym pisać. a dziś mogę się pochwalić, Dziś było usg genetyczne, znaczy takie pierwsze fachowe, bo to już 13 T, okazało się, że z USG dziecię jest starsze o tydzień i ma już ponad 8 cm :) rączki, nóżki, żołądek, pęcherz, nerki, przepływy, czaszka, kręgosłupik - wszystko wygląda dobrze :) teraz czekam na wyniki testu pappa

reklama
Do góry