Każde dobre słowo od Was jest mi bardzo potrzebne
są jak ... chałwa
) Mam ogromną ochotę na chałwę ostatnimi czasy
Bojąca, wiem, że nikogo nie powinien obchodzić mój wiek ani kiedy mam zamiar urodzić dziecko. Jednak rzeczywistość jest inna. Nigdy nie wiesz na jaki czarny charakterek trafisz. Masz rację: olewam to
Mam kolejne pytanie: jak z farbowaniem włosów w ciąży? Na poniedziałek jestem umówiona do fryzjera na farbowanie. Czy farbowanie szkodzi?
Ja bym CI odradzała,właśnie ostatnio poczytalam o wpływie amoniaku (poniewaz w pracy kazali mi cos wyczyscic tymze produktem). Amoniak może mieć (ale nie musi, wiadomo) BARDZO NEGATYWNY WPŁYW na płód. Ja bym nie ryzykowała. Ja jestem w 100% poświecona dzidziuchowi, nie pije kawy, wina...nie robię włosów. Potem będę się cieszyć tymi rzeczami , a teraz się poświęcam.
A tak apropo: miałam dzisiaj wizytę u lekarza. Mała urosła, ale nie wiem ile ma cm.
Poskarżyłam się doktorowi na moje bóle pleców kręgosłupa, chcial wypisac zwolnienie ale powiedzialam, ze za tydzien ide na urlop, wiec ma mi je wypisac 15 lipca dopiero.
Powazna to byla wizyta, doktor powiedzial, ze musze "przynajmniej jeszcze 7 tygodni tę ciąże ponosić"
Zabrzmiało to tak, jakby wiedział, ze cos zlego moe sie stać
Podobno z tak duzym miesniakiem mogą nasilac się problemy z kregoslupem, takze z jelitami (juz mialam jedną kolkę jelitową), mam ryzyko trombozy czyli zakrzepica żył (własnie wyczytałam w necie).
Od następnego tygodnia dostałam zastrzyki, które będę musiala samo sobie robić! Już chce mi się plakać na samą myśl....
Ale wiem, że to po to, aby pomóc.... Lekarz jednak bardzo intensywnie myślał, zanim to zaproponował.
buziaki dla was czterdziestki!!