reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Hełoł :-)
Zoyka kup sobie Orofar Max na gardło, mnie pomaga (choć zapewne to SYF i samo zło).
Rób grupę na FB :-D

Grupa na FB już jest zrobiona przez Aleksandrę i liczy sobie 3 członków :eek: więc jakby co... tyle że ja osobiście FB nie lubię a nie chciałabym żeby wątek tutaj umarł.

no ale jak bedzie każda migrować wewnętrznie ze strachu że ją oklaskami w sklepie GS przywitają za seks udany :)sorry: tak chciałam Ci delikatnie Majuska ale wiesz z sympatii :-D ) to i tak wątek zdechnie albo stanie się nudny jak i przewidywalny jak Korwin - Mikke :-D

angelka o to wlasnie Majusce chodzilo w przenosni i doslownie, ze mozesz codziennie kupic sobie cos dla wlasnej przyjemnosci i nie odczujesz tego w portfelu. A w PL sie tak nie da.

Ostatnia edycja:
Aleksandra była tuż przed Tobą Zoyka na wątku... jej synek ma 3 lata. Do grupy należy też Misia sklerotyczka :-p
Znam średnio adminki, ale każdy może przecież napisać do nich :) aniaslu jest najwazniejsza na BB :)

reklama
Zoyka ja jestem za ty zebys zalozyla grupe tylko dla nas, czyli dla tych ktore TU pisza. Misia, Andzike, FloAnia, Majuska, Zoyka, Azula, ja (jesli chcecie), angelka..na ta chwile tylko te sie odzywaja. Pominelam kogos?

Do góry