reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ollena no jak max 22, jak o 22.46 klikasz na BB:-D..oj wiem, że macie inny czas:-D

a tak mnie wzięło misia, wiesz, ja to dużo piszę osobistych rzeczy mimo wszystko, GZ - Gztem, ale tu sie też dużo pisze, jak nie raz zauważyłyśmy, dużo osób nas podczytuje, doświadczenia ostatnich dni z dogo potwierdziły to, że takie niby "nasze" wąteczki czyta mnóstwo osób niezlogowanych nawet na forach i wiesz..na cholerę ma mnie ktoś z kimś kojarzyć;-)no dużo by gadać;-) najchętniej to gadałbym tylko na jakimś takim GZ z Wami;-)

reklama
no wiem, że namiętnie i mniej namiętnie czytają nas różne i różniste osoby :baffled:
dlatego ogólnie nie rajcuje mnie wrzucanie fotek tutaj :-( bo nad tak wrzuconą focią traci się kontrolę :-(

fotki fotkami, ale wiesz , piszemy różne rzeczy, chociażby że wczoraj był u nas seks i na cholerę ma mi cały GS u mnie we wsi bić brawo jak skocze rano po bułki:-D...pogadałyśmy z dziewczynami z dogo i okazuje się, że np. na FB ludzie potrafią zakładać profile, fanpejdże czy jak to się nazywa tylko po to, żeby kogoś "hejtować" , szydzić itp. było kilka akcji takich, że ktoś chciał coś dobrze ( w środowiskach prozwierzęcych) , ale "gawiedź" zinterpretowała to inaczej i hejting!!!...może przesadzam, ale skąd wiemy czy nie powstanie fanpejdż na FB, szydera z ryczących czterdziestek lub coś w tym stylu..wiecie..ci ludzie od Mięsnego Jeża tez nie wiedzieli, że takimi gwiazdami zostaną...
...no takie mam jakies przemyślenia;-)

bo net stwarza poczucie anonimowości a tak nie jest.
Mnie to całe hejtowanie, fanCośTam przerażają ale chyba tylko mnie.

Majuska jak Ci się uda to uczynić z Bezą to podasz mi namiary na tego cudotwórcę ? chętnie skorzystam z jego usług osobiście : Cool2:: Rolleyes:

Misia rozumiem, że pozazdrościłaś mi weta rodzinnego ? tym bardziej, że to wet z powołania:-D...to jest na prawdę świetna rzecz:-D

Ollena ...o własnie bo zapomniałam, dedykuję CI cytat z mojej rozmowy na FB ze starszą córką :
Mamo minal miesiąc i ja tu jestem prze szczesliwa to jest kraj dla mnie

Ostatnia edycja:
Majuska - no nie można się nie zgodzić z Twoimi przemyśleniami. Ja zresztą z zasady o swoim życiu seksualnym nie informuję publicznie. Nawet nie z powodu ewentualnego klaskania przy wyprawie po bułki, ale dlatego, że różne zboki się ekscytują czytając takie rzeczy, a po cholerę...

Witam z kawą :-D
Od 6 rano siedzę i płacę rachunki :baffled: nie wiem jak dociągniemy z wypłatą do kolejnej tygodniówki ale dwa bieżące i jeden zaległy już opłacony i został na przyszły tydzień jeszcze jeden oraz podatek drogowy. Dobrze, że poszłam do pracy bo mimo benefitów ciężko jest jak wszystko przyjdzie do płacenia w jednym czasie. Bleee... aby wytrzymać trochę to się wyjdzie na prostą.
Pogoda jest paskudna, co prawda w tej chwili nie pada ale wieje i jest wszedzie błoto z kałużami, aż trudno uwierzyć że dwa dni temu Wandula biegała w krótkim rękawku i taplała się w wodzie :no: Dzisiaj to chyba zimowe kurtki trzeba na siebie założyć żeby zaliczyć jakieś wyjście z domu. W sumie powinnam kupić coś na obiad i jeżeli się nie rozpada to folia na wózek i do sklepu, aż mi się niedobrze robi jak o tym pomyślę, bo to 1,5 godzinna wyprawa.
Powolutku zaczynam odpieluchowanie, biedronka ma w nosie nocnik ale na ubikację siusia chętnie więc staram się ją wysadzać jak najczęściej, zamówiłam nakładkę na sedes żeby nie spadała. Nagrodą jest własnoręczne spuszczenie wody ze spłuczki :-D Po cichu liczę, że już niedługo pożegnamy się z pampersami w ciągu dnia... Teraz tylko bardzo brakuje mi toalety na dole, musimy wdrapywać się po schodach na górę a Wanda ma problemy ze schodzeniem chociaż wchodzi sama błyskawicznie, na dół schodzi ze mną za rączkę i to bardzo niepewnie. Sama się boi.
Dzisiaj chyba zrobię naleśniki :-D chodzą za mną od kliku dni tak samo jak gołąbki :)))

Majuska jakze sie ciesze :-)))))))))))) Co tak K. uszczesliwia? kasa? poznala kogos? ;-)

Flo boski tort, Maksio przesliczny! no taaak! rzadko kiedy o chlopcu mozna tak napisac :-) on slodziutki jest do schrupania!

Hejka!

Biegam od rana..i nie wiem kiedy skończe biegać:-), ale jak jest taka pogoda to się wszystko chce:-) tak więc współczuję dziewczyny tym u których leje....

Ollena ani kasa, bo guuufffniane pieniądze zarabia na razie, ani nie poznała nikogo..po prostu otworzyły się dziecku chyba oczy jakie perspektywy i możliwości są w PL, a jakie w IRL, biorąc pod uwagę takiego osobnika jak ona, i że tu nie mogła się cieszyć niczym, bo na nic nie miała kasy, a tam mając byle jaką robotę, już dużo może, mieszkać samodzielnie, utrzymać się w sensie codziennych zakupów, a nawet sobie coś kupić ekstra...nie wiem , chyba głównie o to chodzi;-)

Czekam na klienta, oczywiście się spóźnia:sorry:

reklama
Majuska a to zgadzam sie :-) jest dokladnie tak jak mowisz. Mozesz codziennie kupic sobie kilka ubran i nie cierp za bardzo na tym Twoj portfel.

Do góry