reklama
Ollena ale o czym Ty do mnie rozmawiasz ??misia o to wlasnie Majusce chodzilo w przenosni i doslownie, ze mozesz codziennie kupic sobie cos dla wlasnej przyjemnosci i nie odczujesz tego w portfelu. A w PL sie tak nie da.
Zoyka zobaczysz że BB sie rozpadnie ale to nie mój był wybór. Myślisz, że masz prywatność na FB? utopia
Zrobiłam jednak kluseczki śląskie z sosem pieczarkowo-śmietanowym zaprawiony piersią kurczaka. Wanda wcina aż miło patrzeć
Klusek wyszło mi 111 sztuk i będę mroziła naddatki
Zrobiłam jednak kluseczki śląskie z sosem pieczarkowo-śmietanowym zaprawiony piersią kurczaka. Wanda wcina aż miło patrzeć
Klusek wyszło mi 111 sztuk i będę mroziła naddatki
Ostatnia edycja:
Andzike
Fanka BB :)
Ello :-)
Wzięłam se dziś wolne, a co pogoda piękna, z eleganckim wietrzykiem, więc nawet te 30st nie jest specjalnie uciążliwe
Grupa na FB do mnie nie przemawia zupełnie, optymalnie byłoby zamknąć wątek dla osób z zewnątrz (zresztą już to kiedy proponowałamm bo jakimś wpadnięciu tu trolla), ale nie wiem czy to możliwe... Byłoby super
Majuska - super, że Kasia jest szczęśliwa w IRL
Flo - tort genialny, jubilat jeszcze bardziej Kacpra urodziny wypadają w tym roku w weekend, musimy coś zaplanować, żeby synek milo spędził dzień
anka - zjadłabym kluseczek śląskich :-)u nas dziś penne z szynka i szparagami, chłopaki lubią
Wzięłam se dziś wolne, a co pogoda piękna, z eleganckim wietrzykiem, więc nawet te 30st nie jest specjalnie uciążliwe
Grupa na FB do mnie nie przemawia zupełnie, optymalnie byłoby zamknąć wątek dla osób z zewnątrz (zresztą już to kiedy proponowałamm bo jakimś wpadnięciu tu trolla), ale nie wiem czy to możliwe... Byłoby super
Majuska - super, że Kasia jest szczęśliwa w IRL
Flo - tort genialny, jubilat jeszcze bardziej Kacpra urodziny wypadają w tym roku w weekend, musimy coś zaplanować, żeby synek milo spędził dzień
anka - zjadłabym kluseczek śląskich :-)u nas dziś penne z szynka i szparagami, chłopaki lubią
Andzike
Fanka BB :)
Andzike to zostaniemy we dwie na BB i będziemy plotkować
Nie no, mam nadzieję, że jeszcze ktoś z nami zostanie na plotki
Się okaże do kogo jeszcze nie przemawia zmiana, ja na FB na pewno się nie przenoszęNie no, mam nadzieję, że jeszcze ktoś z nami zostanie na plotki
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Ania, Andzike - no mnie tez nie ma na FB i nie będzie, tak, że jest nas już 3!!
Podziel się: