reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Bez sensu, wlasnie rozwalacie BB tymi grupami na FB. Tak m,in umarł wątek kwietniowek 2012. Poza tym podejscie do FB - mnie służy tylko i wyłącznie do kontaktów z rodziną. Sorry, ja się nie piszę na taki układ, wystarczy GZ

reklama
Zoyka zobaczysz że BB sie rozpadnie ale to nie mój był wybór. Myślisz, że masz prywatność na FB? :-D utopia
Zrobiłam jednak kluseczki śląskie z sosem pieczarkowo-śmietanowym zaprawiony piersią kurczaka. Wanda wcina aż miło patrzeć :-D
Klusek wyszło mi 111 sztuk i będę mroziła naddatki :)

Ostatnia edycja:
Ello :-)
Wzięłam se dziś wolne, a co :-D pogoda piękna, z eleganckim wietrzykiem, więc nawet te 30st nie jest specjalnie uciążliwe :-D
Grupa na FB do mnie nie przemawia zupełnie, optymalnie byłoby zamknąć wątek dla osób z zewnątrz (zresztą już to kiedy proponowałamm bo jakimś wpadnięciu tu trolla), ale nie wiem czy to możliwe... Byłoby super :tak:
Majuska - super, że Kasia jest szczęśliwa w IRL :tak:
Flo - tort genialny, jubilat jeszcze bardziej :-D Kacpra urodziny wypadają w tym roku w weekend, musimy coś zaplanować, żeby synek milo spędził dzień:tak:
anka - zjadłabym kluseczek śląskich :-)u nas dziś penne z szynka i szparagami, chłopaki lubią :-D

reklama
Do góry