reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Kubul został dziś w domu ... wybuch wulkanu ? tsunami ? trąba powietrzna ? kiedy będę miała ład w mieszkaniu ?!?!?!

Kubul został dziś w domu ... wybuch wulkanu ? tsunami ? trąba powietrzna ? kiedy będę miała ład w mieszkaniu ?!?!?!
za jakieś 30 lat gdy wyniesie się do swojej żony :-)

Odebrałam maila od aniaslu, w którym pisze że pozostanie w nieutulonym żalu jeżeli przeniesiemy się na FB i jeżeli potrzeba założy nam wątek zamknięty. W swoim imieniu odpisałam że wątku zamkniętego nie chcę bo od tego jest grupa i zostaję na BB. Myślę, że to zamieszanie jest kompletnie niepotrzebne, o seksie można pisać na GZ a tutaj sobie bzdurzyć jak zawsze z uśmiechem. Żal aniaslu był autentyczny i nie zrobię jej tego

Ostatnia edycja:
Ania nie czytam nic oprocz 40-tek juz teraz, kiedys Podwojne mamuski, nigdy zadnych ogloszen. Nie znam nikogo oprocz Was;)

reklama
Na razie nie przenosze sie na FB, choc tam w istocie jestem wiecej... FB mam w telefonie, a z netem w lapie mam problem ostatnio.

Do góry