reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Marzena197235 mam do ciebie tylko jedno pytanie i mam wielką nadzieję, że staniesz na wysokości zadania i odpowiesz mi na nie, ale tym razem zgodnie z prawdą. 15 grudnia 2012 roku dostałaś od nas (dziewczyn z forum lipiec 2011, na babyboom.pl) wielką paczkę z jedzeniem, pampersami i prezentami dla Klaudii. Jedna z nas osobiście ci go przywiozła.W ciąży dziewczyna była i targała ci siaty z jedzeniem i rzeczami dla Klaudii do domu. Jej mąż zasuwał z towarem a twój Misiek siedział na piwku u sąsiada i nawet nie raczył im pomóc. Wytłumacz mi proszę, dlaczego 4 dni później żebrałaś i kłamałaś że nie masz za co świąt zrobić? Za mało dostałaś? Poszło na was kilkaset złotych.

Tu masz link do twojej wypowiedzi, gdybyś nie pamiętała jednak że taka sytuacja miała miejsce https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/...f3&oe=5282A6FC

Oczekuję od ciebie wyjaśniej, bo nie ukrywam, że jestem mocno wkurwiona. Dla mnie jest to zwykłe wyłudzanie pieniędzy, które kwalifikuje się do zgłoszenia na policję. Oczekuję wyjaśnień, ja i dziewczyny. Uważam że nam się należą!

reklama
Witam w święto ,którego nijak od kiedy w kalendarzu zawitało nie czuję.Nawet flag nikt nie wiesza poza domem gdzie mieszkają siostry zakonne ,parafia ,szkołą i chyba to wsio w mojej dzielnicy.Może jakby jakieś wiece z darmowa kiełbaska i piwem organizowali naród poczułby jakikolwiek patriotyzm.A jedynie gdzie czuło sie patriotyzm to na stadionach ale od wielu lat i tam go nie ma.Ja mam kupione ziemniaki chyba uniwersalne jakieś w ilości 70 kg i mam nadzieję ,że do wiosny starczy.Zoyka Jula ma naprawdę lwią grzywę .Flo ,a Maks to przystojny facecik:-)

Kobitki my przepraszamy za wtargnięcie i zamieszanie ale musimy pokazać tym którzy Jej pomagali jaka jest prawda ...a prawda jest okrutna :no:oszkała sporo ludzi...ludzi z dobrym serduchem .Nie tylko na BB .

Corin, margerita, z mojej strony nie ma problemu. Macie sobie cos do wyjasnienia, to wyjasniajcie i mam nadzieje ze sprawa ma logiczne wytlumaczenie.
Melduje ze dziecie moje... Potwor moj raczej, mnie wykancza. Od paru dni nie sypia w dzien, wieczorem juz kolo 6 zaczyna byc straszny, o 8 wali pyszczem w glebe. Ja chce z powrotem moje dziecko. W dodatku bezczelne sie robi. ;-) Poszlam po drewno na opal, a ze pada, to mi troche zmoczylo bluzke. Moje dzieco pomacalo mnie po plecach i zadalo pytanie: "sikalesie?" No, boskie - skoro mokre to widocznie posikane!

Cześć,

Wyspaliśmy się na maxa. Juz po śniadanku . Deszczyk pada ale co tam.

Dziewczyny,(Corin ) Marzeny tutaj nie było z dobre pół roku,

reklama
Do góry