reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ollena od czego Ci te cycki opadły ? za wcześnie na opad cyca :-D poczekaj do czterdziestki :-D Bywają tacy ludzie i nic na to nie poradzisz.
Dziecko chciało się pobawić parasolem ... ponieważ usłyszało NIE to sobie siedzi przy moich nogach i wyje :-D

misia a po co czekac ;)
Ja slyszalam, ze tu byla taka panna co wyludzala, zablokowali ja albo nie ale nie myslalam, ze Marzena. NO ale masz racje.. a Ciebie serio to nie obeszlo i nic Ci nie opadlo ? ;) przeciez kase wydalas..

Nie wiem czy marzena chorowała czy nie jaka tam naprawdę była sytuacja .Miałam się z nią spotkać ale jakoś się wymówiła.Ja jej nie chcę osądzać może z okazjii świat robiła zapas na dłużej bo w świeta i ludzie są jakoś życzliwsi nie wiem sama mam ciężko więc może dlatego do spotkania nie doszło???Sama nie wiem?Może z niej cwaniara ,a może nie ja jej nawet nie znam osobiście .

nie kasę tylko paczkę, na którą kasę wydałam :-D
pomyślałam sobie: żeby tylko takie straty w życiu były to by było dobrze.
Azula tak jakoś kojarzę że miałaś się z nią spotkać, myślałam że jednak doszło do spotkania tylko nie napisałaś.
A te paczki to nie była tylko akcja przed świętami - tak jak Anka napisała to było lato, wczesna jesień ?
Poczytałam sobie potem lipcówki i Marzena i wywnioskowałam, że od nich Marzena dostała większe wsparcie i paczkowe i finansowe i to nie była jedna akcja.
Napisałam potem do Majuski - która wysłała jej jakąś kasę że chyba zostałyśmy wydymane.
Skoro dziewczyny COŚ takiego napisały tzn. że mają dowody a nie jak ja przeczucie.
A ja głupia kontaktowałam się ze znajomym z MOPSU żeby powiedział jak ma o pomoc się ubiegać :-D

Ostatnia edycja:
Analizuję całą tą Sytuację z Marzeną. Pamiętam jak robiłyście jej paczki i wysyłałyście kasę. Ja tego nie zrobiłam. Miałam wtedy wyrzuty sumienia,a le Mars mi zabronił bo powiedział,ze są instytucje, organizacje które pomagają a ludzie potrafią manipulować i wyciągać od innych na swoja biedę.
Nigdy Marzena nie dała zdjęć ze szpitala , czy nawet Kaludii w szpitalu. Teraz czytałam na jej profilu wpis na FB sprzed kilkunastu godzin ,ze niby Klaudusia miała mieć operację a córka średnia miała wypadek i ma zmiażdżoną nogę . Jezoooo... Przecież to już było rok temu !!!!

Wiecie co pomyślałam ? Jeśli Marzena wymyśla te wszystkie choroby to prędzej czy później je na siebie ściągnie. Jeżeli jest konfabulentem to nie powinna wychowywać dzieci skoro wymyśla im choroby i tym gra .

reklama
Do góry