reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witajcie Kochane, wyskoczyłam rano z pracy na betę ...:tak: W drugim tyskim szpitalu wynik jest po kilku godzinach , jadę zaraz odebrać ..dam znać wieczorkiem ;-)

Widzę, że nie jestem jedyna z brzucholem w tak wczesnej ciąży ..to mnie uspokoiłyscie trochę :-)

Marzenko Twoja Mała jest prześliczna !

reklama
Marzenko, dobrze, że masz już pozałatwiane formalności - sama biegasz wszędzie, dzielna kobietka z Ciebie. A z tą pogodą, to teraz jakoś się zniesie, ale potem - Ty sobie całe lato na spacerki z malutką będziesz chodziła, a my... nas zima czeka z wózkami :)
Asiu, bardzo jestem ciekawa, który tydzień pokaże beta :) Daj znać najszybciej jak tylko będziesz mogła, bo nas ciekawość zje ;)
Wiolu - i tak trzymaj - wpadaj do nas i bądź na bieżąco :-)

cześć moje kochane 40-stki i mamcie:):)
no założyli mi dzisiaj internet! o zgrozo trzy razy się umawiali i nie przyjeżdżali Fachowcy!!! no ale mam!!!
ależ tu się znowu działo!
najpierw się witam z naszymi następnymi 40 stkami wpadajcie do nas jak najczęściej!!!
dziewczyny kochane pozwólcie, ze najpierw poczytam ze zrozumieniem ( a to teraz w ciąży ciężko)
Marzenko jak się cieszę z Twojego szczęście:) małego a jak dużego:) no masz już najgorsze za sobą:)
Basiu kochana u Ciebie też widzę że wszystko ok :) to dobrze kochane
ja też się wyśmienicie, pogoda przepiękna ...od dzisiaj:)
Asiu wszystko będzie dobrze kochana bo dlaczego nie?? statystykę już chyba wyczerpałaś....prawda!
oj na razie spadam bo młodsza na desce i MUSZĘ popatrzeć - obiecałam...buziaki wielkie!!!!

Kochane .... wynik Bety to 12 651 ....Pani w laboratorium powiedziała: ciąża jak byk! :-D

Sprawdziłam zaraz normy,no i .. jak na mój początek 6 tygodni od ost. @ to chyba nawet okej, co ? ;-)

jestem tu trzeci dzień, ale jakoś tak raźniej mi z Wami Babeczki :-) i za Was Wszystkie też trzymam kciuki !!

no Asiu a Ty miałaś wątpliwości po teściku:) gratulacje!!! teraz to trzymamy mocno kciuki i już:):)
dziołchy kochane ale opalona to już fajnie jestem, apetyt mi tutaj dopisuje no jak nie wiem co...
fajnie że są tutaj następne "odważne"
fajnie znowu z wami kochane!!!

Witaj znowu Gosiaczku, stęskniłam się za Tobą :) A ja taka blada... No nie do końca, bo troszkę twarz i ramiona mi opaliło, jak z psiną spacerowałam, ale poza tym... nic. Odpoczywaj sobie, no i tej pogody Ci życzę pięknej - słonka i morskiej bryzy ;)
Asia - GRATULACJE!!! No mam nadzieję, że już więcej nie będziesz się martwić kochana :) I dalej tu wpadaj, choćby tylko pogadać :)

Basiu to dopiero początek lata jeszcze się "dopalisz" - mi tutaj łatwiej po prostu bo dziewczyn muszę "pilnować" nad morzem i na tej desce to tak latam to tu i tam i weisz co że przestałam drzemać po południu:) może szkoda ale nie mam czasu zwyczajnie:) ale o 20 to już w łóżku i śpimy do 9 (o przepraszam 2x sikanie w nocy:) dzisiaj T przyjeżdża to sobie wieczorkiem posiedzimy. Starsza idzie na jakieś urodziny nad morze a jakiś MIKOŁAJ to ją zawsze na kemping odprowadza (o zgrozo) wieczorami cóż latka lecą...jej i mnie:)
Basiu ale racja z tą zimą będziemy z wózkami w zaspach szorować jak nic!! ja to już myślałam żeby był wózek z takimi duuużymi kołami, serio! widziałam takie Emaljunga ale drogie jak piernik:(

Ps. to kto tutaj pierwszy do wysypki teraz chyba Basiu Ty właśnie:)
i w ogóle dziewczyny Carla Bruni jest w ciąży a ma 43 lata tak na pocieszenie napisałam:):)

Ja już kiedyś tak przepatrzyłam suwaczki Gosiu i wychodzi na to, że ja następna - a po mnie już poleci :)
Ja zazwyczaj w dzień nie drzemię, ale wczoraj i dzisiaj do południa nie byłam w stanie wysiedzieć i musiałam się położyć. Nawet kawka nie pomogła niestety. Ale w sumie - co mam do roboty? Nic więcej :) A dzisiaj jak robiłam sweter dla męża to od zewnątrz po brzuchu łaskotał sweter a od wewnątrz malutka :-D Śmieszne uczucie. A mała to już taka silna, że czasami naprawdę mocno uwiera tam w środku :)
Na temat dorastania dzieci to niestety niewiele mogę powiedzieć poza tym co i Ty powiedziałaś - wszystkim nam latka lecą ;)

reklama
ja też Basiu wiem niewiele tak raczkuję sobie w tym jej dojrzewaniu ale wiem jedno dużo trzeba z dziećmi rozmawiać...tak o niczym a dowiadujesz się nagle wszystkiego i to jest fajne bo ona siedzi tu obok i strasznie się chichramy ona nazywa was "moimi koleżankami" i tak trochę ironizuje np potrafi zapytać czy już mówiłam dzisiaj "swoim koleżankom" że robiłam to albo tamto....wesoło mam z nią naprawdę....ty też Basiu będziesz miała:)
mnie też tak łechcze "chybamała" ale jeszcze tak spokojnie i delikatnie:)
ps. moja kota okazało się ma "zepsuty" staw biodrowy, czyli tzw. reumatyzm (doktor powiedział że najlepiej gdyby spała na podgrzewanej podusi:) dobre co?? dostawała zastrzyki i już nie kuleje ale zobaczymy co dalej będzie:)
to do garnków idę, kochane czterdziestki:)

Do góry