reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Basiu a kiedy pierwsze badanie cukru robiłaś bo mi moja powiedziała że jeszcze za wcześnie a już się tym cukrem martwię bo wszystkie tu prawie coś z nim mają a i Ty na granicy a teraz dostałam zalecenia na badania i tam dalej nie ma cukru a wizyta ok 1 sierpnia?? czyli jakby z tego wniosek że dopiero po połówkowym???
fajnie że i u ciebie wszystko ok:):)
a u mnie to już trzy córeczki tatusia będą:):)
Marzenko co tam u ciebie, jak nastroje, będzie dobrze, trzymamy tu kciuki mocno i nic się nie martw kochana:):)

reklama
Gosiu, nic się nie martw, mi mówiła lekarka, że to badanie robi się obowiązkowo około 20 czy 22 tygodnia, a potem jeszcze w 32 tygodniu. Ja właśnie na następną wizytę (2 sierpnia - podobnie jak Ty ;)) mam zrobić następne. Widocznie dopiero później ma to znaczenie.
U nas córeczka jedna, a kto wie czy nie jedyna, więc tym większa radość :)

Basiu dziękuję uspokoiłaś mnie trochę, a ja dalej witamin nie mam jeść bo morfologia idealna:) no i dobra nie jem ale już kupiłam i leżą przy łóżku:) takie podwójne podobno naj, naj:) chyba też je łykasz bo zdaje się pisałaś:) a córki Basiu są fantastyczne - zobaczysz oszalejesz jeśli już nie oszalałaś:) takie delikatne i subtelne i cwane zarazem:) moje takie są:)
nie mogę się doczekać:) tych nocy nieprzespanych, kupek, płaczu i zapachu dzidzi:)

Marzenka napisz co i jak:)

Tak, ja mam takie podwójne - mają te kwasy nienasycone i kwas foliowy. Femibion 2. Tak sobie myślę Gosiu, że córki są fantastyczne, moja już jest łobuzem ;) Wiem, gdzie dzisiaj ma pupcię, to ją poklepuję :)

A Marzenka to może do szpitala się przygotowuje, no bo w sumie to nie wiadomo, czy tam zostanie czy nie.

To będziemy kciuki trzymać i już:)
a ja idę trochę się po domku pokrzątać bo planujemy jutro wieczorkiem albo najdalej w czwartek rano na półwysep wyjechać a ma ładna pogoda być a właściwie to upały:)
to do jutra i spokojnej nocki wszystkim mamusiom:)

Kolorowych snów Gosiu
Uuuuu... ale u nas ulewa się zrobiła - właśnie teraz kiedy piszę ;) A ja kwiatki na balkonie podlałam, ale to można się było spodziewać ;)

Kochaniutkie ja sie szykowałam troche do szpitala , musiałam poszykowac tez rzeczy dla Klaudusi zeby córka wiedziała w razie czego co mi przywiesc do szpitala , teraz juz jestem uszaykowana na całego i rano moge jechac do szpitala , misiałam mame sciagnac zeby ze mna jechała bo córka jedzie o 4 rano do pracy a Misiek na delegacji

ide lezec kochane a wystraszona jestem jak zelter co mi tam jutro beda robic

Dobranoc wszystkim 40 stkom

Marzenko, nie martw się, trzymamy kciuki, wysyłamy pozytywne fluidy, wszystko będzie dobrze, jeszcze będziesz się z nas śmiać , ja my będziemy galotami trząść przed szpitalem :)

Gosiu ja właśnie mam niebawem badanie cukru, to będzie 23 tydzień

Witajcie mamuski ja juz dolezec nie moge , brzuch mnie boli nie wiem czy z nerwów czy cos sie zaczyna dziac , zaraz sie szykuje do tego szpitala , bo im predzej tym lepiej , zobaczymy co mi wyjdzie na tych badaniach

Pozdrawiam was trzymajcie sie cieplutko

reklama
cześć mamusie,
ja kawkę już siorbię to zapraszam do pochmurnego Gdańska dzisiaj:) coś ta pogoda jesienna trochę, dziewczyn mi szkoda bo wakacje przecież:)
Marzenka Ty już pewnie w szpitalu pod dobra opieką:):) dobrze że chłodno dla Ciebie:) i Malutkiej:) szybko wracaj do nas:)
to miłego dnia kochane:)

Do góry