Witaj
Dorocica
Przede wszystkim myślę, że Twoje pytania nikogo tu nie urażą, są naturalne przecież
W końcu 40 lat to nie 20
Ja w sierpniu skończę czterdzieści lat, ale czuję się młodo i też mówią, że staro nie wyglądam
;-). Ale nie w tym rzecz przecież
Co prawda wątpliwości czy mieć dziecko nie miałam, ale pewnie, że jest trochę strachu. Tylko, że o zdrowie dziecka to pewnie każda przyszła mama w każdym wieku się martwi. Raz już byłam w ciąży, a teraz jestem mamą jednego aniołka (9tc) Za drugim razem wszystko jest ok, zaszłam w ciążę naturalnie i dość szybko. Na początku miałam trochę problemów - (krwawienie i plamienie) leżałam, brałam tabletki, teraz się oszczędzam i jest ok, dzidzia rośnie i jest zdrowa.
Nie mam doświadczenia bo to będzie nasze pierwsze dziecko, ale pewnie w naszym wieku inaczej do wielu spraw się podchodzi no i życiowe doświadczenie jest też większe (co może się przydać trochę później, jak dziecko podrośnie)
Tak, że nic się nie martw, zwłaszcza na zapas tylko do roboty
A ja za Ciebie mocno trzymam kciuki. I zajrzyj czasem tu do czterdziestek
Zjolu, witaj
Wiesz, mój P jest też młodszy ode mnie - chociaż tylko o rok, a teraz są dwa miesiące kiedy jesteśmy równolatkami - on już ma 39 lat a ja jeszcze 39 - do sierpnia
Marzenko, zaimponowałaś mi, naprawdę
Kobieta, a takie rzeczy potrafi - to się nazywa równouprawnienie