reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Basiu moje nogi cały czas sa opuchniete ale wyczytałam ze to moze byc po lekach na cisnienie i z tego ze brzuch sie obnizył bardzo i naciska na cos , skoro wyniki z moczu mam dobre

Gosiu jestes dzielna z ta Amniopunkcja teraz tylko lez i odpoczywaj , bo to zawsze jakas ingerencja w organiźmie , i koniecznie nam podaj póxniej wyniki , jesli chodzi o wyjscie Klaudusi to nic sie jeszcze nie zapowiada ja to mam takie szczescie ze córki przenoszone sa i tutaj tez pewnie tak bedzie
Gratulacje dla córki teraz tylko musi sie za nauke brac ostro , ja to w zeszłym roku dopiero skonczyłam szkołe wieczorowa Srednia i mature tez zaliczyłam uczyc sie trzeba nie ma nic za darmo

reklama
Gosiu, gratulacje dla córki :) Wychodzi na to, że zdolna bestyja :-)
A na jutro w takim razie jesteśmy umówione na kawkę :)

Marzenko, a Tobie gratuluję determinacji - z powodu tej matury, bo to zdaje się jest tak, że im później, tym trudniej się za coś zabrać. A Tobie się udało.

Ja też chyba się położę, bo cosik mi się ziewa, więc kolorowych snów wszystkim i do jutra :)

Jeszcze nie poszłam spać i co ja tu czytam?
Marzenko
, kochana, ale coś Ty, daj spokój. Jesteś zdolną, odważną i silną kobietą, dajesz sobie świetnie radę ze wszystkim a to, że Ci teraz trudniej to przejściowy stan przecież. I dalej będzie świetnie.
A jutro rano to może nie kawę ale herbatkę wypij z nami, i głowa do góry. A teraz grzecznie do łóżeczka i niech Ci się coś miłego przyśni.
Dobranoc :)

Witajcie mamuski kochane

Ja juz od 5 nie moge spac , troche sie uspokoiłam tak jak Gosia mówiła to chyba hormony mnie dopadły , Kawki z wami nie wypije ani herbatki bo nie lubie ani kawy ani herbaty ale mleko moze byc albo mineralna

Miłego dnia dla was kochane

Cześć Czterdziesteczki :)
Za chwilkę robię sobie kawę i możemy sobie razem wypić, a Marzenka mleko :)
U mnie nadal dobra pogoda czyli chmury i w miarę chłodno, w nocy to nawet chyba porządnie lało. Dla mnie bomba :)
Ha, mam jeszcze ciasteczko do kawy bo wczoraj tartę upiekłam ;)

Miłego dzionka życzę wszystkim

dzień dobry mamusie,
to się Marzenko nie wyspałaś co? a ja po tym relanium jak zabita a może zapytaj gin żeby ci zapisała na te ostatnie dni bo moja mówiła że to lek który dzidzi nic nie szkodzi chociaż ja nie brałam nigdy specjalnie (i kotce musiałam podkraść bo ono jak miała ruję to nie spała całą noc a my z nią)
kawkę już siorbię Basiu zapraszam:) a Marzenka do mleka niech siada:)
ja z córą dzisiaj dokumenty do liceum jadę zawieźć a potem to nie wiem chyba nic porobię:) Julka cały czas u babci ani myśli wracać a w piątek jadę już na półwysep bo Miśka chce na desce pływać a obiecaliśmy jej nowy żagiel 6.0 (to taki ogromny żeby szybciej na wodzie się płynąć) Nie wiem czy nie zostanę tam do niedzieli ale jak nie będzie ładnej pogody to wracam. Nie będę miała też tam internetu co już cierpię ale strach zabrać jakieś wartościowe rzeczy bo trochę tam kradną - niestety:(
dziewczynki miłego i spokojnego dnia wam życzę:)

No to już kawkę robię :)

To córka Gosiu pewnie nie może się doczekać weekendu? A Ty pływasz ma desce?
Ty masz jakiekolwiek plany na dzisiaj, a ja żadnych (no poza obiadkiem dla męża, ale to się szybko zrobi), więc pewnie oddam się mojemu hobby, może coś stworzę :)
W weekend parę osób przyjdzie, na imieniny męża, więc też pewnie nie będę za często zaglądać. No a brak komputera dotkliwy jest, prawda?
A Wy pod namiot jedziecie na ten Hel? Czy to jakieś domki?

Jak się czujesz Marzenko, opuchlizna pewnie jest ale poza tym jak zdrówko?

reklama
Basiu Gosiu ja juz mleczko wypiłam i poszłam po nastepny karton

Jak o 8 mnie zmozyło to spałam do 10 i zas zasiadlam do komputera bo coz ja mam robic , opuchlizna jest oczywiscie ale to juz norma dla mnie a po za tym czuje sie dobrze , zadnych oznaków zblizajacego sie porodu , wiem ze jeszcze mam czas ale jestem tak umeczona ze z checia bym juz urodziła , jednak Klaudusia ma inne zdanie na ten temat i musze czekac
Gosiu odpoczywaj sobie ile sie da i ty Basiu tez

Reszte mamusiek pozdrawiam

Do góry