reklama
Paulina 1980
Fanka BB :)
Może pójdzie szybko będzie to 4 poród....Wiek nie, nadcisnienie zalezy ... Jak trudne i skacze bardzo to moze byc.
arona
Jesli odleglosc od ostatniego nie duza to bardzo prawdopodobne. W ktorym tygodniu jestes? Moja kuzynka 3 porod to miala 3 skurcze, od razu parte i nawet do szpitala nie zdazylaMoże pójdzie szybko będzie to 4 poród....
Paulina 1980
2016 , 3 poród trwał 2,5 hJesli odleglosc od ostatniego nie duza to bardzo prawdopodobne. W ktorym tygodniu jestes? Moja kuzynka 3 porod to miala 3 skurcze, od razu parte i nawet do szpitala nie zdazyla
Tydzień 38. Jutro mam lekarza I ktg
arona
A to juz na dniach, trzymamy kciuki za szybki i Jak najmniej bolesny porod2016 , 3 poród trwał 2,5 h
Tydzień 38. Jutro mam lekarza I ktg
Paulina 1980
mam jeszcze pytanie czy jak podają znieczulenie zewnątrz oponowe do porodu naturalnego to trzeba leżeć czy można chodzićA to juz na dniach, trzymamy kciuki za szybki i Jak najmniej bolesny porod
Ja leżałam. Po zzo przestało boleć i mogłam się zdrzemnąć.[emoji3] mam jeszcze pytanie czy jak podają znieczulenie zewnątrz oponowe do porodu naturalnego to trzeba leżeć czy można chodzić
reklama
Ja tez by bylo okTez lezalam, po zzo nie ma sie czucia w nogach.
Agnieszko, trzymam kciuki za dobre wiesci,
Podziel się: