Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
@Kawoszka81 przyjmij gratulacjeniech malutka chowa Wam się zdrowo, a Ty szybciutko wracaj do sprawności i ciesz się macierzyństwem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieważne jaki cały Śląsk jest piękny Uwielbiam wszystkie zamki i pałace a tam się człowiek o nie potykaJa zapraszam na Śląsk... Tyle że ja na tym bardziej brudnym....
płukania woda z solą lub woda utleniona, mleko z miodem,A mi przyplatala się choroba boli mnie głowa , zatoki zawalone. A zaczęło się od gardła i ono najbardziej dokucza. Drugi dzien leze w łóżku.
Moze macie domowe sosoby na bol gardła?
Ja też chora, takie same objawy jak Ty @Nunia ból głowy, zatoki, mięśni, nóg itp. Rozłożyło mnie w nocy we czwartek. Mam nadzieję, że to nie covidA mi przyplatala się choroba boli mnie głowa , zatoki zawalone. A zaczęło się od gardła i ono najbardziej dokucza. Drugi dzien leze w łóżku.
Moze macie domowe sosoby na bol gardła?
Nie chcę straszyć, ale objawy wskazują na covid...Ja też chora, takie same objawy jak Ty @Nunia ból głowy, zatoki, mięśni, nóg itp. Rozłożyło mnie w nocy we czwartek. Mam nadzieję, że to nie covid