reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ja tak miałam 15 lat temu, w obcym kraju tylko my i dziecko. Daliśmy radę 👍ty też dasz

Ja podobnie, sami, w walącej się chałupce i remontem domu 😜 i jeszcze wyplanowane jedno po drugim... Co prawda 2 wyszło później bo karmiłam piersią no ale 2 ciąża wg lekarzy bez szans na donoszenie a dałam radę... W międzyczasie mąż tracił pracę, potem ja miałam kłopoty z kręgosłupem, 2 operacje.... To wszystko było trudne, bolesne ale nas zbliżyło i wzmocniło.

reklama
Kochana to pewnie przez ten miesiąc będzie spało 😂 z dzieckiem to tylko planować 😬 tak się porobi, że się skomplikuje 😉 w każdym razie i tak dasz radę, oby było zdrówko z całą resztą sobie poradzisz, zobaczysz. Wiele straci znaczenie...
Wiecie ja poza wiekiem odczułam też inna sytuację, to, że to 3 dziecko.... Jedno nawet późno jest zrozumiałe ba nawet dwoje ale trzecie?
Przynajmniej w IT to dość niespotykane 😜
Podziwiam Cię🙂 P.s masz rację z dzieckiem nie ma co planować 😁

Muszę częściej tutaj zaglądać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Może teraz będzie więcej czasu trochę bo właśnie Martynka skończyła dzisiaj 3 miesiące [emoji2]

Co do miejsca zamieszkania to polecam Solec Kujawski [emoji13] w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem - całe 41 letnie życie tutaj mieszkam [emoji1787]
Toruń uwielbiam - tam studiowałam...i jakbym miała zabrać głos w sporze odwiecznym... Toruń górą [emoji2]
O super ja mieszkam na kiedyś sławnym Szwederowie[emoji41] blisko Centrum wszędzie bliziutko . Toruń do spacerów super, ale w sezonie ilość turystów przytłaczająca

Podziwiam Cię🙂 P.s masz rację z dzieckiem nie ma co planować 😁
Nie ma co podziwiac, dzieci i kochajacy maz to super motywacja i wsparcie, podziwiac to mozna dziewczyny w toksycznych zwiazkach czy samotne... we dwoje wszystko latwiejsze, ja czuje sie szczesciara chociaz mezowi do idealu daleko ( mi przeciez tez ) 😂

Cześć Dziewczyny,
Jak zdążę poczytać to jest tego tyle, że już odpisać nie daje rady bo Mały się budzi😁
Ogarniamy się w domu.
Narazie jest dobrze.
Ale dziękuję, że są Mamy - moja, bez prawa odmowy, podaje nam obiady.
Dziękuję za Waszą wiedzę, bo dzięki temu mój Love wziął opiekę i przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy, no i bardzo się nami opiekuje 😊
Dzisiaj była położna. Mogłabym zostać mamką mam taki zwał pokarmu😒 nie będę udawać, że takie to cudowne mieć piersi jak fabryka.
Bolą mnie masakrycznie, o ciężkości nie wspomnę.
Rozlała mi się macica, min. 2godziny dziennie mam odpoczywać leżąc.
Synuś już "tyje" i jest ok.
A tylko uciekają mu jąderka.
Mamy masować a ja już czarnowidztwo🙄😔

Cześć Dziewczyny,
Jak zdążę poczytać to jest tego tyle, że już odpisać nie daje rady bo Mały się budzi😁
Ogarniamy się w domu.
Narazie jest dobrze.
Dziękuję za Waszą wiedzę, bo dzięki temu mój Love wziął opiekę i przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy, no i bardzo się nami opiekuje 😊
Dzisiaj była położna. Mogłabym zostać mamką mam taki zwał pokarmu😒 nie będę udawać, że takie to cudowne mieć piersi jak fabryka.
Super, że sobie fajnie radzicie. 😘

Cześć Dziewczyny,
Ogarniamy się w domu.
Narazie jest dobrze.
Ja miło czytać, że powolutku się poznajecie i docieracie...
A opieka męża i pomoc mamy w tych pierwszych tygodniach bardzo przydatna. Liczy się przecież każda dodatkowa ręka 😅

Cześć dziewczyny strasznie się cieszę, że ten wątek na forum znów zaczął tętnić życiem, jak przed laty. Napisałyście tyle stron, że muszę zacząć regularnie tu zaglądać, bo nie zdążę nadrobić czytania.
Jeśli chodzi o moje miejsce pobytu na ziemi to mieszkam na południu w Beskidach. Lubię te tereny za okna widać góry, blisko mam jezioro. Ja lubię spędzać wolny czas nad jeziorami. W wakacje kiedyś wyjeżdżaliśmy za granicę. Od kilku lat zwiedzamy nasze polskie tereny, podobają mi się Mazury oraz jeziora i lasy w lubuskim.
Kiedyś już miałam Was o to pytać czy macie jakieś pupile, domowe zwierzątka?

reklama
Cześć Dziewczyny,
Ogarniamy się w domu.
Narazie jest dobrze.
Gratulacje dużo zdrowia dla Ciebie i synka 💐🍼😍

Do góry