arona
Fanka BB :)
Ja tak miałam 15 lat temu, w obcym kraju tylko my i dziecko. Daliśmy radęty też dasz
Ja podobnie, sami, w walącej się chałupce i remontem domu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam 15 lat temu, w obcym kraju tylko my i dziecko. Daliśmy radęty też dasz
Podziwiam CięKochana to pewnie przez ten miesiąc będzie spałoz dzieckiem to tylko planować
tak się porobi, że się skomplikuje
w każdym razie i tak dasz radę, oby było zdrówko z całą resztą sobie poradzisz, zobaczysz. Wiele straci znaczenie...
Wiecie ja poza wiekiem odczułam też inna sytuację, to, że to 3 dziecko.... Jedno nawet późno jest zrozumiałe ba nawet dwoje ale trzecie?
Przynajmniej w IT to dość niespotykane![]()
O super ja mieszkam na kiedyś sławnym Szwederowie[emoji41] blisko Centrum wszędzie bliziutko . Toruń do spacerów super, ale w sezonie ilość turystów przytłaczająca
Nie ma co podziwiac, dzieci i kochajacy maz to super motywacja i wsparcie, podziwiac to mozna dziewczyny w toksycznych zwiazkach czy samotne... we dwoje wszystko latwiejsze, ja czuje sie szczesciara chociaz mezowi do idealu daleko ( mi przeciez tez )Podziwiam CięP.s masz rację z dzieckiem nie ma co planować
![]()
Super, że sobie fajnie radzicie.Cześć Dziewczyny,
Jak zdążę poczytać to jest tego tyle, że już odpisać nie daje rady bo Mały się budzi
Ogarniamy się w domu.
Narazie jest dobrze.
Ale dziękuję, że są Mamy - moja, bez prawa odmowy, podaje nam obiady.
Dziękuję za Waszą wiedzę, bo dzięki temu mój Love wziął opiekę i przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy, no i bardzo się nami opiekuje![]()
Dzisiaj była położna. Mogłabym zostać mamką mam taki zwał pokarmunie będę udawać, że takie to cudowne mieć piersi jak fabryka.
Bolą mnie masakrycznie, o ciężkości nie wspomnę.
Rozlała mi się macica, min. 2godziny dziennie mam odpoczywać leżąc.
Synuś już "tyje" i jest ok.
A tylko uciekają mu jąderka.
Mamy masować a ja już czarnowidztwo![]()
Ja miło czytać, że powolutku się poznajecie i docieracie...Cześć Dziewczyny,
Jak zdążę poczytać to jest tego tyle, że już odpisać nie daje rady bo Mały się budzi
Ogarniamy się w domu.
Narazie jest dobrze.
Dziękuję za Waszą wiedzę, bo dzięki temu mój Love wziął opiekę i przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy, no i bardzo się nami opiekuje
Dzisiaj była położna. Mogłabym zostać mamką mam taki zwał pokarmunie będę udawać, że takie to cudowne mieć piersi jak fabryka.
Gratulacje dużo zdrowia dla Ciebie i synkaCześć Dziewczyny,
Ogarniamy się w domu.
Narazie jest dobrze.
Dziękuję za Waszą wiedzę, bo dzięki temu mój Love wziął opiekę i przynajmniej pozałatwia wszystkie sprawy, no i bardzo się nami opiekuje