reklama
Boze taki sliczny kotekZobacz załącznik 1237695
Udało się wstawić zdjęcie naszej cudownej pyzatki. Zosia dzisiaj - 2900 gr.
Jest w trakcie rezonansu magnetycznego - 18.00.
Na razie retinopatia jest w jednym oczku - I stopnia.
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki.
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu.
netka.
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
netka.
Dziękuję dziewczyny! Lejecie miód na moje serce.
@kwiatek250 ciesze się, że dotrwałaś do tego momentu. Pamiętam jak bardzo się martwiłaś o przedwczesny poród. Oby tak dalej. Krótkiego szczęśliwego rozwiązania Ci życzę i wszystkim forumowym Czterdziestkom.
@kwiatek250 ciesze się, że dotrwałaś do tego momentu. Pamiętam jak bardzo się martwiłaś o przedwczesny poród. Oby tak dalej. Krótkiego szczęśliwego rozwiązania Ci życzę i wszystkim forumowym Czterdziestkom.
K
Katijah
Gość
Wspaniałe czytać twój optymistyczny opis, jesteście wojowniczki!!!Zobacz załącznik 1237695
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki.
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu.
Kasiulek 77
Przecudna, prześliczna Zosieńka daje rade maleńka, już zaraz nie będziecie schodzić z rąk rodziców cudnie się patrzy na to zdjęcieZobacz załącznik 1237695
Kasiulek 77
Moja średnia jest z soboty no i leniuszek jest, ale to była Wielka sobota więc ma wybaczone
Kasiulek 77
Ciekawe czy to jutro ten wielki dzień nie bój się rodzić w niedzielę, ja z niedzieli i pracuś jestem no ale ja panna z zodiaku więc to zobowiązuje, chociaż coraz więcej sobie odpuszczamJakbym się teraz w taką długą podróż wybrała autem, to już na pewno bym urodziła!
reklama
arona
wielka sobota to robota 3 razy większa! Pewnie jeszcze jej się charakter nie ukształtowałMoja średnia jest z soboty no i leniuszek jest, ale to była Wielka sobota więc ma wybaczone
Podziel się: