reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Kwiatek Ty to potrafisz budować napięcie 😀😘
Ogarniam chatkę przed jutrzejszymi urodzinami mojej Małej, sama najbliższa rodzinka będzie ale coś tam przygotować trzeba.
I powiem Wam, że plecy mnie rozbolały 🙄 i brzuch twardy.
Tyle narobię, że ho ho🙄
Ale piękne przyjęcie będzie, a jak tak jeszcze trochę posprzątasz, to może zdążysz przede mną urodzić:)

@kwiatek250 ale super! To już tak blisko ! 😍
Na dodatek dzieci z soboty są zaradne i pracowite. Wiem to z autopsji [emoji23][emoji1]kolejny plus [emoji173]
Potwierdzam! Mój synek jest sobotni i to taka mała „złota rączka” 😉
Ja po wczorajszej , bardzo nieprzyzwoitej ilości zjedzonych pączków, dziś żyje na jabłku i kawie 😁

Na dodatek dzieci z soboty są zaradne i pracowite. Wiem to z autopsji [emoji23][emoji1]kolejny plus [emoji173]

@kwiatek250 ale super! To już tak blisko ! 😍

Potwierdzam! Mój synek jest sobotni i to taka mała „złota rączka” 😉
Ja po wczorajszej , bardzo nieprzyzwoitej ilości zjedzonych pączków, dziś żyje na jabłku i kawie 😁

Prawda!
Ja jestem z soboty i nie usiedzę na miejscu. Nasza mała 1,5 roczna porządnisia chodzi że szmatką i wyciera wszystko, każde wyciągać odkurzacz i odkurzać, wyciąga naczynia ze zmywarki, zamiata, wyrzuca pampersy po sobie, układa rzeczy itd a urodziła się w sobotę. ☺️ Żadne z dzieci nie miało i nie ma takich ciągotek do porządków a cała starsza czwórka jest z niedzieli... Do tego najstarszy z Wielkiej Niedzieli... 😉 A środa?! Zosia ze środy i na razie śpi. ;)

Zosia dzisiaj - 2900 gr.
Jest w trakcie rezonansu magnetycznego - 18.00.
Na razie retinopatia jest w jednym oczku - I stopnia.
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki. ☺️
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu. 😷

Ostatnia edycja:
Prawda!
Ja jestem z soboty i nie usiedzę na miejscu. Nasza mała 1,5 roczna porządnisia chodzi że szmatką i wyciera wszystko, każde wyciągać odkurzacz i odkurzać, wyciąga naczynia ze zmywarki, zamiata, wyrzuca pampersy po sobie, układa rzeczy itd a urodziła się w sobotę. ☺️ Żadne z dzieci nie miało i nie ma takich ciągotek do porządków a cała starsza czwórka jest z niedzieli... Do tego najstarszy z Wielkiej Niedzieli... 😉 A środa?! Zosia ze środy i na razie śpi. ;)
Ja tez z Wielkiej Niedzieli 😁ale ja trochę wcześniak wiec może się nie liczy i dlatego wiecznie z odkurzaczem latam 😉
A Zosieńka prześliczna😍

reklama
Zobacz załącznik 1237695

Udało się wstawić zdjęcie naszej cudownej pyzatki. Zosia dzisiaj - 2900 gr.
Jest w trakcie rezonansu magnetycznego - 18.00.
Na razie retinopatia jest w jednym oczku - I stopnia.
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki. ☺️
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu. 😷
Prześliczna ta Twoja pyzatka jest Netka i jak ona urosła już. Pakuj te walizki i jedź małą rehabilitować. Rozumiem, że z Zosią jest już dużo lepiej, cudownie❤. A jak Ty się czujesz Netka? Wysypiasz się trochę? Brzmisz bardzo optymistycznie, miód na nasze serca😍🥰

Do góry