reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Kwiatek Ty to potrafisz budować napięcie 😀😘
Ogarniam chatkę przed jutrzejszymi urodzinami mojej Małej, sama najbliższa rodzinka będzie ale coś tam przygotować trzeba.
I powiem Wam, że plecy mnie rozbolały 🙄 i brzuch twardy.
Tyle narobię, że ho ho🙄
Ale piękne przyjęcie będzie, a jak tak jeszcze trochę posprzątasz, to może zdążysz przede mną urodzić:)

@kwiatek250 ale super! To już tak blisko ! 😍
Na dodatek dzieci z soboty są zaradne i pracowite. Wiem to z autopsji [emoji23][emoji1]kolejny plus [emoji173]
Potwierdzam! Mój synek jest sobotni i to taka mała „złota rączka” 😉
Ja po wczorajszej , bardzo nieprzyzwoitej ilości zjedzonych pączków, dziś żyje na jabłku i kawie 😁

Na dodatek dzieci z soboty są zaradne i pracowite. Wiem to z autopsji [emoji23][emoji1]kolejny plus [emoji173]

@kwiatek250 ale super! To już tak blisko ! 😍

Potwierdzam! Mój synek jest sobotni i to taka mała „złota rączka” 😉
Ja po wczorajszej , bardzo nieprzyzwoitej ilości zjedzonych pączków, dziś żyje na jabłku i kawie 😁

Prawda!
Ja jestem z soboty i nie usiedzę na miejscu. Nasza mała 1,5 roczna porządnisia chodzi że szmatką i wyciera wszystko, każde wyciągać odkurzacz i odkurzać, wyciąga naczynia ze zmywarki, zamiata, wyrzuca pampersy po sobie, układa rzeczy itd a urodziła się w sobotę. ☺️ Żadne z dzieci nie miało i nie ma takich ciągotek do porządków a cała starsza czwórka jest z niedzieli... Do tego najstarszy z Wielkiej Niedzieli... 😉 A środa?! Zosia ze środy i na razie śpi. ;)

Zosia dzisiaj - 2900 gr.
Jest w trakcie rezonansu magnetycznego - 18.00.
Na razie retinopatia jest w jednym oczku - I stopnia.
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki. ☺️
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu. 😷

Ostatnia edycja:
Prawda!
Ja jestem z soboty i nie usiedzę na miejscu. Nasza mała 1,5 roczna porządnisia chodzi że szmatką i wyciera wszystko, każde wyciągać odkurzacz i odkurzać, wyciąga naczynia ze zmywarki, zamiata, wyrzuca pampersy po sobie, układa rzeczy itd a urodziła się w sobotę. ☺️ Żadne z dzieci nie miało i nie ma takich ciągotek do porządków a cała starsza czwórka jest z niedzieli... Do tego najstarszy z Wielkiej Niedzieli... 😉 A środa?! Zosia ze środy i na razie śpi. ;)
Ja tez z Wielkiej Niedzieli 😁ale ja trochę wcześniak wiec może się nie liczy i dlatego wiecznie z odkurzaczem latam 😉
A Zosieńka prześliczna😍

reklama
Zobacz załącznik 1237695

Udało się wstawić zdjęcie naszej cudownej pyzatki. Zosia dzisiaj - 2900 gr.
Jest w trakcie rezonansu magnetycznego - 18.00.
Na razie retinopatia jest w jednym oczku - I stopnia.
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki. ☺️
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu. 😷
Prześliczna ta Twoja pyzatka jest Netka i jak ona urosła już. Pakuj te walizki i jedź małą rehabilitować. Rozumiem, że z Zosią jest już dużo lepiej, cudownie❤. A jak Ty się czujesz Netka? Wysypiasz się trochę? Brzmisz bardzo optymistycznie, miód na nasze serca😍🥰

Do góry