reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Jakbym się teraz w taką długą podróż wybrała autem, to już na pewno bym urodziła!My już po odwiedzinach [emoji4]
" ciotki" tyle placków napiekły mi na chrzest że nic nie muszę więcej. Zaprosiłabym Was chętnie [emoji3059]
Kwiatek Ty to potrafisz budować napięcie
Ogarniam chatkę przed jutrzejszymi urodzinami mojej Małej, sama najbliższa rodzinka będzie ale coś tam przygotować trzeba.
I powiem Wam, że plecy mnie rozbolały i brzuch twardy.
Tyle narobię, że ho ho
Ogarniam chatkę przed jutrzejszymi urodzinami mojej Małej, sama najbliższa rodzinka będzie ale coś tam przygotować trzeba.
Tyle narobię, że ho ho
kwiatek250
Ale piękne przyjęcie będzie, a jak tak jeszcze trochę posprzątasz, to może zdążysz przede mną urodzićKwiatek Ty to potrafisz budować napięcie
Tyle narobię, że ho ho
Nelja
@kwiatek250 ale super! To już tak blisko !
Ja po wczorajszej , bardzo nieprzyzwoitej ilości zjedzonych pączków, dziś żyje na jabłku i kawie
Potwierdzam! Mój synek jest sobotni i to taka mała „złota rączka”Na dodatek dzieci z soboty są zaradne i pracowite. Wiem to z autopsji [emoji23][emoji1]kolejny plus [emoji173]
Ja po wczorajszej , bardzo nieprzyzwoitej ilości zjedzonych pączków, dziś żyje na jabłku i kawie
netka.
Na dodatek dzieci z soboty są zaradne i pracowite. Wiem to z autopsji [emoji23][emoji1]kolejny plus [emoji173]
@kwiatek250 ale super! To już tak blisko !
Potwierdzam! Mój synek jest sobotni i to taka mała „złota rączka”
Prawda!
Ja jestem z soboty i nie usiedzę na miejscu. Nasza mała 1,5 roczna porządnisia chodzi że szmatką i wyciera wszystko, każde wyciągać odkurzacz i odkurzać, wyciąga naczynia ze zmywarki, zamiata, wyrzuca pampersy po sobie, układa rzeczy itd a urodziła się w sobotę. Żadne z dzieci nie miało i nie ma takich ciągotek do porządków a cała starsza czwórka jest z niedzieli... Do tego najstarszy z Wielkiej Niedzieli... A środa?! Zosia ze środy i na razie śpi.
netka.
Zosia dzisiaj - 2900 gr.
Jest w trakcie rezonansu magnetycznego - 18.00.
Na razie retinopatia jest w jednym oczku - I stopnia.
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki.
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu.
Z tlenem jest lepiej, dostaje dodatkowe sterydy doustnie na płucka. Ssie smoczka z butelki, ale jeszcze nie połyka. Od dzisiaj jest na ostatniej sali, z której dzieci wychodzą do domu. Zosia na razie wyjdzie na oddział rehabilitacyjny - czwartek. Wstępnie na 3 tygodnie. Więc dziewczyny i ja pakuję walizki.
Dzisiaj też dostaliśmy drugą dawkę szczepionki na covida. We wtorek test przed pobytem na oddziale, oby wyszedł negatywnie, bo u nas w domku jakieś przeziębienia od dłuższego czasu.
Ostatnia edycja:
Nelja
Ja tez z Wielkiej Niedzieli ale ja trochę wcześniak wiec może się nie liczy i dlatego wiecznie z odkurzaczem latamPrawda!
Ja jestem z soboty i nie usiedzę na miejscu. Nasza mała 1,5 roczna porządnisia chodzi że szmatką i wyciera wszystko, każde wyciągać odkurzacz i odkurzać, wyciąga naczynia ze zmywarki, zamiata, wyrzuca pampersy po sobie, układa rzeczy itd a urodziła się w sobotę. Żadne z dzieci nie miało i nie ma takich ciągotek do porządków a cała starsza czwórka jest z niedzieli... Do tego najstarszy z Wielkiej Niedzieli... A środa?! Zosia ze środy i na razie śpi.
A Zosieńka prześliczna
reklama
kwiatek250
Prześliczna ta Twoja pyzatka jest Netka i jak ona urosła już. Pakuj te walizki i jedź małą rehabilitować. Rozumiem, że z Zosią jest już dużo lepiej, cudownie❤. A jak Ty się czujesz Netka? Wysypiasz się trochę? Brzmisz bardzo optymistycznie, miód na nasze sercaZobacz załącznik 1237695
Udało się wstawić zdjęcie naszej cudownej pyzatki. Zosia dzisiaj - 2900 gr.
Podziel się: