Wow super. Trzymaaaam mocnoAniaKaja u mnie tez wynosi ok0,54 i lekarze olali zupelnie
z tym ze u mnie wynosci fsh 12 a LH 8 wiec duzo gorszeby sie zdawaly byc a w ciaze zachodze
kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze
reklama
Gratulacje ogromne spokojnej, wręcz nudnej ciąży życzęZobacz załącznik 10448225+5 robie gniazdko
Maju super, że już synunio jest z Tobą. Gratulacje ogromne zdróweczka dla mamy i synkaMój mały
A może jakiś terapeuta by Ci pomógł?? Czasami kilka spotkań może zdziałać cuda. Myślałaś o tym? Lub wyjazd, odpoczynek, ale to problemów nie rozwiązuje.Dopadła mnie nerwica ja już nie daje rady przez te wszystkie problemy.
Czuje się fatalnie serce bije nie równym rytmem coś w stylu kiedy się czegoś boimy rozkojarzona jestem nie wiem jak sobie z tym poradzić ??[emoji20]
Polecam masaż, ja chodzę do tajek. One są w tym najlepsze
Bardzo Ci gratuluję. Piękne maleństwo. Serce rośnie na sam widok.Dziewczyny urodziłam wczoraj szybko jak cholera dwa szwy tylko 18.45 2910 54dlugi
Zdrowia Wam życzę
zadowolonaM
Fanka BB :)
A może jakiś terapeuta by Ci pomógł?? Czasami kilka spotkań może zdziałać cuda. Myślałaś o tym? Lub wyjazd, odpoczynek, ale to problemów nie rozwiązuje.
Polecam masaż, ja chodzę do tajek. One są w tym najlepsze [emoji4]
Terapeuta nie rozwiąże moich problemów [emoji4]urlopu w tym roku nie miałam żadnego i w tym roku raczej nic nie wypali ... muszę się sama ogarnąć ... za 4 dni mam mieć @ i dlatego mam te słabe dni ...
Wiem że takich problemów nie rozwiąże, ale czasami ktoś z zewnątrz potrafi zmienić nasze patrzenie na sprawy, potrafi wyrwać z błędnego koła myśli itd...Terapeuta nie rozwiąże moich problemów [emoji4]urlopu w tym roku nie miałam żadnego i w tym roku raczej nic nie wypali ... muszę się sama ogarnąć ... za 4 dni mam mieć @ i dlatego mam te słabe dni ...
Tak czy inaczej mam nadzieję że ten stan opuści cię jak najszybciej, bo w takim dole idzie zwariować...
Maja75 jest prześliczny jeszcze raz ogromne gratulacjeMój mały
Nadja_n
Hej.Może też listopadowa aura tak działa. Ja zaliczyłam 2 doby histerii bo @ przyszła.. Dziś też dół bo od wczorajszego wieczoru znam amh... Strasznie ciężko się poddać. Ja to samo czuję, świat mi się nie zawali bez drugiego dziecka a to uczucie żeby dalej walczyć i starać się paraliżuje normalne życie... Nie wiem co dalej. Znalazłam dietę na płodność. Jutro zaczynam inne odżywianie
Ja też tak bardzo pragnę drugie dziecko i nic z tego.
Od 4 lat walcze(teraz już właściwie dałam spokój)
U mnie AMH b. Dobre i co nic.
Same poronienia a teraz już nawet nie zachodze po. Szczepieniach limfocytami w Łodzi.
reklama
zadowolonaM
Hej.
Ja też tak bardzo pragnę drugie dziecko i nic z tego.
Od 4 lat walcze(teraz już właściwie dałam spokój)
U mnie AMH b. Dobre i co nic.
Same poronienia a teraz już nawet nie zachodze po. Szczepieniach limfocytami w Łodzi.
Mi się czasem wydaje ze dla lekarzy to normalne z tym ze ciężko nam zajść w ciąże i tak może nie starają się mocno pomoc ?? Nie wiem
Dziś mi ciut lepiej chociaż tak szaro jest na dworze ze chyba zapale wszystkie światła [emoji4]3 dni do @
Podziel się: