reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kochana mega gratulacje !!!!!

Kobietki dzisiaj otrzymałam ^wynagrodzenie^ za blad i zaniedbanie lekarza odnosnie mojego poronienia....sporo bo ponad 2tys funtów,ale nic mi nie zwróci mojego malenstwa i tego co pozniej przezylam....Podziwiam kobietki,które musialy przezywac to kilka razy....naprawde....Ja dzisiaj dostałam @ i kolejny raz mega obfita i bolącą....od Gp niestety nie dostane juz skierowania na badania siebie ale za ta kase co mi dali jade w przyszlym tygodniu do Londynu robic badania bo niestety do Pl nie moge teraz leciec.....zrobie sobie fuul serwis z badaniami chociaz 3 miesiace temu robilam i bylo wszystko ok....zobaczymy co bedzie teraz....Pozdrawiam Was Kochane....nie moge caly czas sledzic postów bo praca,ale staram sie nadrabiac :)
Chociaż tyle . Tu bys sie sadzila latami o jakas rekompensate..
Co za badania chcesz zrobic ? Moze cos podpowiemy :)

reklama
A Wy macie już dzieci? Przepraszam, że pytam. ja jestem świeża na forum i jeszcze nie ogarniam.
Jak wino nie smakuje to już faktycznie dramat :) wino jest przecież dobre na wszystko :)

Tak mamy dzieci pierwsza córkę urodziłam bardzo wcześnie teraz ona ma 23 lata kolejne 13 i 10
Tylko ze ja od 5 lat zapragnęłam mieć jeszcze jedno ale wiadomo praca praca rok temu zdecydowaliśmy ze ok no i nie wyszło .. a teraz nawet zaskoczyć nie chce. Może już limit się wyczerpał [emoji5]

A co mowi nA temat ivf? To tez wasze dziecko ta sama ciaza itd

Wiesz on twierdzi ze dzieci już ma i nic na sile robić nie będzie. Jeśli dziecko mamy mieć to będzie a jak nie to nie będzie. To dziwny człowiek trochę przechodzić chyba kryzys wieku nagle od kilku mięs chce być wolny w sensie robić co chce bo dzieci są duże czuć wiatr we włosach 🤦🏻‍♀️odbija mu chyba na stare lata.

Dopadła mnie nerwica ja już nie daje rady przez te wszystkie problemy.
Czuje się fatalnie serce bije nie równym rytmem coś w stylu kiedy się czegoś boimy rozkojarzona jestem nie wiem jak sobie z tym poradzić ??[emoji20]

Tak mamy dzieci pierwsza córkę urodziłam bardzo wcześnie teraz ona ma 23 lata kolejne 13 i 10
Tylko ze ja od 5 lat zapragnęłam mieć jeszcze jedno ale wiadomo praca praca rok temu zdecydowaliśmy ze ok no i nie wyszło .. a teraz nawet zaskoczyć nie chce. Może już limit się wyczerpał [emoji5]
A może za dużo stresu Ci towarzysz... niżej piszesz o tym. Wątpię żeby to pomagało w zaskoczeniu.
Może jakiś weekend w SPA, jak lubisz?

reklama
A może za dużo stresu Ci towarzysz... niżej piszesz o tym. Wątpię żeby to pomagało w zaskoczeniu.
Może jakiś weekend w SPA, jak lubisz?

Mam dużo stresu jeszcze sprawy ciągną się z korpo bo mi kasy nie wypłacają wszystko się kumuluje jakaś praca by mi się chyba przydała
Mam tyle w domu pracy a totalnie wszystko odkładam na jutro[emoji5]czuje ze to @ zbliża się wielkimi krokami

Do góry