reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj 8t3d ,do tej pory był spokój aż do wczoraj. Wieczorem po zrobieniu siusiu pojawiła się krew jednorazowo a później brązowy śluz który utrzymuje się do tej pory i jest tylko w środku pochwy . Poleciałam popołudniu do lekarza , zrobił USG i powiedział ,że nie widzi nic niepokojącego. Zwiększył duphaston do 3×2 i luteinę pod język również 3×2.
Przyczyny plamienia nie znam , choć z moich obliczeń gdybym nie była w ciąży to byłby to termin kolejnej @.
Mam nadzieję , że nic groźnego się z tego nie rozwinie , boje się tej brązowej wydzieliny bo trochę naczytałam się w necie...

Staraczki:
@dori78 - @ 20.08
@Magdamama - @ 26.08
@annauelle - @ 31.08
@noelle - @ 02.09
@johana43 - @ 6.09
@alka7 - @ 10.10

Ciężarówki:
@Brumba - 28.08.2019 chłopiec
@Zoja75 - 28.10.2019 chłopiec
@Aga@ - 07.11.2019 chłopiec Tymon
@Maja75 - 13.11.2019 chłopiec
@SalsaPL - 13.01.2020 chłopiec
@Kinga1979 - 30.03.2020

Rozpakowane:
@Kasiulek 77 18.06.2019 córka Zosia

Dziewczyny cudnie wyszło nam :):):) nie dość że teraz wiadomo komu po kolei kibicować i czekac na dobre wieści to jeszcze wątek nam ruszył z kopyta. jupi :) Zauważyłyście że po 40 to same chłopaki w brzuchach siedzą. Ja dziś właśnie odebrałam wyniki z poronienia, córcia była, niestety trisomia chromosomu 4 nie miała szans, wada letalna :( przynajmniej wiem że nic nie mogłam zrobić żeby żyła

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj 8t3d ,do tej pory był spokój aż do wczoraj. Wieczorem po zrobieniu siusiu pojawiła się krew jednorazowo a później brązowy śluz który utrzymuje się do tej pory i jest tylko w środku pochwy . Poleciałam popołudniu do lekarza , zrobił USG i powiedział ,że nie widzi nic niepokojącego. Zwiększył duphaston do 3×2 i luteinę pod język również 3×2.
Przyczyny plamienia nie znam , choć z moich obliczeń gdybym nie była w ciąży to byłby to termin kolejnej @.
Mam nadzieję , że nic groźnego się z tego nie rozwinie , boje się tej brązowej wydzieliny bo trochę naczytałam się w necie...
Nie czytaj nic w necie, bo zaraz coś głupiego znajdziesz i będziesz myśleć. Wiem to po sobie. Skoro byłaś u lekarza zaufaj mu, więcej odpoczywaj, nic nie dźwigaj.

Kolejna teoria do obalenia nt. ciezarnych po 40 tce, co to niby częściej rodzą dziewczynki[emoji39]wystarczy spojrzeć na naszą listę.
Wpiszcie mnie dziewczynki do rozpakowanych: synuś Antek 01.01.2019

reklama
Do góry