reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Aj Kochana moze tym razem sie uda? trzymam kciuukasy :)
A ja na bromku od kilku dni i mam taka jazde ze do auta wsiasc nie moge....rano na wymioty mi sie zbiera,brzuch boli...niby biore 1/4 tabletki na noc a tak na mnie dziala...ale nic poswiece sie bo mi bardzo zalezy :)

Ja miałam inne leki PRL dzięki za kciuki trochę wątpię moj lekarz chce mnie skierować do lekarza od niepłodności i tu nie wiem czy iść ja już tak olewajaco do tego podchodzę z noga nadal się bujam wczoraj druty byłam wyciągać na żywca trochę boli mnie tam wszystko i jeszcze miesiąc w ortezie mam być [emoji17]a tu zaraz szkoła dużo teraz w głowie innych spraw mam[emoji4]buziaki kochana [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry