reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Witam Kochane po rocznej przerwie :-)
We wtorek zrobiłam beta HCG i wyszło 902- myślałam że oszaleję ze szczęścia - w czerwcu mój gin postawił wstępną diagnozę że jestem bezpłopdna - do powtórzenia badania miały być we wrześniu - poddałam się, wyluzowałam i ... upsss - stało się <3
W środę poleciałam do mojego gina i potwierdził - na usg co prawda widać tylko pogrubione endometrium i jeszcze nie widać pęcherzyka - powiedział że za wcześnie ale potwierdza że jestem w ciąży.
Piersi bolą mnie od tygodnia a we wtorek zaczęło mnie mdlić sta∂ pomysł w mojej głowie o badaniu krwi i był to strzał w dziesiątkę.
Dostałam listę badań do zrobienia i wizyta 05 września, kazał brać luteinę 100 dopochwowo, kwas foliowy i acard raz dziennie.
Z tego wszystkiego zapomniałam zadać mu tysiąca pyatań ale myślę , że we wrześniu uzyskam odpowiedzi na nurtujace pytania

We wtorek zrobiłam beta HCG i wyszło 902- myślałam że oszaleję ze szczęścia - w czerwcu mój gin postawił wstępną diagnozę że jestem bezpłopdna - do powtórzenia badania miały być we wrześniu - poddałam się, wyluzowałam i ... upsss - stało się <3
W środę poleciałam do mojego gina i potwierdził - na usg co prawda widać tylko pogrubione endometrium i jeszcze nie widać pęcherzyka - powiedział że za wcześnie ale potwierdza że jestem w ciąży.
Piersi bolą mnie od tygodnia a we wtorek zaczęło mnie mdlić sta∂ pomysł w mojej głowie o badaniu krwi i był to strzał w dziesiątkę.
Dostałam listę badań do zrobienia i wizyta 05 września, kazał brać luteinę 100 dopochwowo, kwas foliowy i acard raz dziennie.
Z tego wszystkiego zapomniałam zadać mu tysiąca pyatań ale myślę , że we wrześniu uzyskam odpowiedzi na nurtujace pytania
Gratulacje Kochana a widzisz jednak sie udało :)

Fajna ta lista, przynajmniej widać ile nas jest. U mnie niestety raczej w tym cyklu się nie uda bo wyjechał moj m a dziś 13 dc wraca jutro w nocy więc pod koniec 14dc

Gratulacje.
We wtorek zrobiłam beta HCG i wyszło 902- myślałam że oszaleję ze szczęścia - w czerwcu mój gin postawił wstępną diagnozę że jestem bezpłopdna - do powtórzenia badania miały być we wrześniu - poddałam się, wyluzowałam i ... upsss - stało się W środę poleciałam do mojego gina i potwierdził - na usg co prawda widać tylko pogrubione endometrium i jeszcze nie widać pęcherzyka - powiedział że za wcześnie ale potwierdza że jestem w ciąży.

Ale super :-) :) gratulacje ogromne:)
Życzę radosnej i nudnej ciąży.

reklama
Do góry