zadowolonaM
Fanka BB :)
Dzięki kochana za ten tekst . Tego trzeba było mi usłyszeć. Bo ja też wiecznie martwię się ze czegoś juz nie wypada, że kogoś zawiode , że młodym powinnam ustąpić itp ...zawsze myślę o kimś a o sobie zapominam. I swoich potrzebach i o swoim życiu. Ale to kompleksy z lat dziecinnych . Mama wieczne porownywala mnie do kogoś innego ..a ojciec alkoholik do mojej siostry. Ze nie jestem taka jak ona .
Takich słów mi brakuje . Dziękuję. To nie miało być do mnie ale i mnie pomoglas [emoji173]
A kto mówi ze my stare ?? Salsa ma racje trzeba nauczyć się mieć w dupie co inni pomyślą to Twoje życie i twoje buty !! Ja się tez nauczyłam nie przejmować się opinia innych i dobrze mi z tym, nawet moja mama nie ma prawa wtrącać się w nie bo to ja żyje w swoim życiem a ona swoim ona ma swoje ja swoje.. mi zawsze mówiono ze jestem ta gorsza ze nic nie potrafię i do niczego się nie nadaje a w życiu niczego nie osiągnę i hello szok bo osiągnęłam więcej niż się by mogło wydawać i to ciężka praca i głowa która jak się okazała jest pełna pomysłów i wiaty w siebie oczywiście razem z moim mężem do tego doszłam ojciec moj nie był lepszy i wiesz co myśl o sobie bądź czasem egoistka bo to jest zdrowe, ja byłam w ciąży i nie myślałam o tym co kto powie z powodu komplikacji nie mówiłam wielu osobom o tej ciąży bardziej moj maz mówił dwa razy usłyszałam czy jestem tego pewna ze chce urodzić jak dam dobie radę ... i poleciała riposta w tedy z mojej strony. Rób swoje i żyj po swojemu nikt za ciebie Twojego życia nie przeżyje .