Kasiulek 77
Fanka BB :)
Hej dziewczynki wpadam się pochwalić ,u mnie 36 tydzień leci ,dziś wizyta u gin i mała waży już ok 3kg także podsyłam ciążowe fluidki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widząc Twój wpis myślałam ,a może już urodzilas ,fajnie że donosilas teraz sama przyjemność poroddddddHej dziewczynki wpadam się pochwalić ,u mnie 36 tydzień leci ,dziś wizyta u gin i mała waży już ok 3kg także podsyłam ciążowe fluidki
Super @Kasiulek77, to już bliżej niż dalej do wyczekiwanej chwili utulenia malutkiej.Hej dziewczynki wpadam się pochwalić ,u mnie 36 tydzień leci ,dziś wizyta u gin i mała waży już ok 3kg także podsyłam ciążowe fluidki
Tak już jestem spokojna że mała da sobie radę jak coś,ale gin mówi że na szybki poród się nie zapowiada ,jeszcze wszystko pozamykane ,i dobrze jeszcze sobie poleżę chętnieJa widząc Twój wpis myślałam ,a może już urodzilas ,fajnie że donosilas teraz sama przyjemność porodddddd
Jak to zleciało staram się nie myśleć ale tez to by był ten czasHej dziewczynki wpadam się pochwalić ,u mnie 36 tydzień leci ,dziś wizyta u gin i mała waży już ok 3kg także podsyłam ciążowe fluidki
O Magda zdrowia oby każdy dzień był lepszy .Noga musi być sprawna bo kto będzie ten brzuch nosilJak to zleciało staram się nie myśleć ale tez to by był ten czas
A ja w piątek miałam wypadek na rowerze noga uszkodzona staw skokowy boli jak cholera jutro założę orteze lub stabilizator bo chodzić nie mogę noga sina opuchnięta no tragedia nawet już nie myśle czy będzie @ czy nie bo boli za bardzo noga
Kochana MajaO Magda zdrowia oby każdy dzień był lepszy .Noga musi być sprawna bo kto będzie ten brzuch nosil
Dokładnie ,kuruj nogę bo zaraz brzuch będzie ciążyłO Magda zdrowia oby każdy dzień był lepszy .Noga musi być sprawna bo kto będzie ten brzuch nosil
Dokładnie ,kuruj nogę bo zaraz brzuch będzie ciążył
Dziękuję nie ukrywam że trochę się boje jak to będzie ,czy będę tak szybko sprawna jak po wcześniejszych ,to będzie 3 CC ,ale jestem dobrej myśliSuper @Kasiulek77, to już bliżej niż dalej do wyczekiwanej chwili utulenia malutkiej.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.