reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dziękuję :Dnie ukrywam że trochę się boje jak to będzie ,czy będę tak szybko sprawna jak po wcześniejszych ,to będzie 3 CC ,ale jestem dobrej myśli :)
Pociesze Cię, że moja koleżanka trzecia cesarke wspomina najlepiej i po niej najszybciej wróciła do sprawności sprzed ciąży. Dziewczyna z, która leżałam na sali przed i po porodzie Antka miała druga cesarke i tez stwierdziła, że czuje się lepiej niż po poprzedniaj. Po pionizowaniu śmigała jak ta lala. Nie martw się na zapas. Będzie ok.

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Pociesze Cię, że moja koleżanka trzecia cesarke wspomina najlepiej i po niej najszybciej wróciła do sprawności sprzed ciąży. Dziewczyna z, która leżałam na sali przed i po porodzie Antka miała druga cesarke i tez stwierdziła, że czuje się lepiej niż po poprzedniaj. Po pionizowaniu śmigała jak ta lala. Nie martw się na zapas. Będzie ok.

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app
W sumie to po 2 czułam się lepiej niż po 1 ,tego będę się trzymać w takim razie 8-):)

Jak to zleciało :) staram się nie myśleć ale tez to by był ten czas
A ja w piątek miałam wypadek na rowerze noga uszkodzona staw skokowy boli jak cholera :) jutro założę orteze lub stabilizator bo chodzić nie mogę noga sina opuchnięta n8o tragedia nawet już nie myśle czy będzie @ czy nie bo boli za bardzo noga :)
O przykro mi.. ja też 3 czy 4 tygodnie temu skręciłam nogę- dwa dni trzymałam w górze z zimnymi kompresami a potem miałam stabilizację z tapów i już prawie wyszlam na prostą.

Chyba coś nie tak mam z noga bo mnie już mdli może to od bólu albo stan zapalny kurde jak nie urok to sraczka :(
Może warto żeby lekarz nogę zobaczył.. może jest pęknięcie kości a może warto coś przeciwzakrzepowego przyjąć jak duży krwiak jest..
Ja nigdzie nie byłam bo nie bardzo miałam po co..zdjęcia w moim stanie i tak nie zrobią a leki przeciwzakrzepowe i tak biorę.

Może warto żeby lekarz nogę zobaczył.. może jest pęknięcie kości a może warto coś przeciwzakrzepowego przyjąć jak duży krwiak jest..
Ja nigdzie nie byłam bo nie bardzo miałam po co..zdjęcia w moim stanie i tak nie zrobią a leki przeciwzakrzepowe i tak biorę.
Ja nie wiem czy mówić ze ewentualna może być ciąża ?? 21dc tydzień po owulacji no różnie może być? Jadę zaraz niech sprawdza jeszcze raz.

reklama
Do góry