reklama
Witaj i gratulacje dzięki za ciachoWitajcie [emoji173]
A tak około czterdziestki kobitke przygarniecie?
Juz kiedys u was pisałam jak sie starałam. Teraz zaskoczyło, wiec jak w temacie
Ps. Wkupne ciasto -> [emoji512][emoji39]
Wow to jest szansa na bliźniaki trzymam kciukiMam dosyć dużo pęcherzyków natomiast w każdym jajniku jest dojrzewający w jednym ma 17mm w drugim 19 około 2,3 dni do pęknięcia zostało bynajmniej powinno .., zobaczymy co z tego wyjdzie
zadowolonaM
Fanka BB :)
Oj mi jedno wystarczy tak mnie boli dziś lewy jajnik kurczę powiem ze czuje jak by miał wybuchnąć plus dziwne są piersi tak mi coś co jakiś czas dziwnie zarwie sutki takie wrażliwe nie wiem ale jajnik boli i dość promieniuje troszkę ... nie wiem czy to znak owulacji czy coś gorszego ??Wow to jest szansa na bliźniaki trzymam kciuki
Super! Ja też będę miała chłopca. W domu dwie dzieeczyny więc będzie odmiana... Choć przyznam, że czułam, że będzie chłopiec to zadtanawiam się jak to będzie...Super rośnijcie z małym zdrowo
marta18691
To masz młodszą siostrę o ile lat fajnieJak najbardziej starajcie sie nie ma na co czekac Moja mama urodziła majac mi siostre 42 lat takze do dzieła ;D
marta18691
Starajcie siętym bardziej ze później zaczeliscie...jak macie warunki to Tymabrdziej miedzy moimi dziewczynami jest różnica 2lata 5miesiecy i 6dni
Aga@
Zaangażowana w BB
U mnie też na 100% chłopiec . Właśnie wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok. Młody rośnie, ja czuję się dobrze. Niestety u nas ostatnio było smutno, bo teść przegrał walkę z nowotworem. Ale życie toczy się dalejGdzies czytalam wypowiedz poloznika ze szpitala ze na 10 porodow ostatnio 8 to chlopcy :O :O
gdzie te dziewczynki
i mamy swój mały cud
reklama
Czyli standard. Udaje się jak odpuszczamy5 tydzień
10 miesięcy od odstawiwnia tabletek antykoncepcyjnych- pozniej 6 mcy walka o okres, cykle, clo, dupho, kwas, witaminy, monity itp.
Ostatnie 3 miesiace odpusciłam wszystko..
I załapalo juz w nastepnym cyklu od "poddania się"
Podziel się: